ידעתי שזה יגיע רק שלא מוקדם מדיי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התגעתגעתי אליכם מאוד מאוד, אומנם נסיתי לא להיות פה אבל מדיי פעם נכנסתי כדי להתעדכן.
    מזל טוב לכל היולדות ולכל אלו שבישרו על הריון סיוון מאמי אני שמחה בשבילך שיהיה לכן הריון קל ותקין

טוב אז ביום שלישי אור התקשר וביקש לחזור הבייתה שאמרתי לא אז הוא ביקש לקחת מפה את המחשב היקר שלו, אמרתי בתוקף שאת המחשב הוא לא לוקח ויהי מה. הוא ניתק את הטלפון ויום אחרי קיבלתי ממנו הודעה בפייסבוק ממש כמו הודעת התאבדות, רשמתי לו בחזרה מה שאני חושבת על כל המצב ואיפה כל הבית עומד ומה מצבנו ושכל אחד יעשה בחייו מה שהוא רוצה, וכן זה הפחיד אותי שהוא לא יזיק לעצמו אבל לא יכולתי לשים שוב בצד את מה שעבר ועובר עלינו. יום למחרת בלילה הוא התקשר ממספר חסוי הייתי ישנה עניתי ואחרי כמה שניות שאמרתי כמה פעמים הלו, הוא ענה והתחיל ממש לבכות ולהגיד שלו טוב לו אצל אבא שלו ושאלו לא חיים. עניתי שהוא בחר את החיים האלו וכרגע זה מה שיש כי לי אין יותר כוחות להתמודד איתו דיברנו יותר משעתיים כמעט הלכתי להביא אותו, אבל עדן לא התעוררה בכדי לשמור על יותם אז ויתרתי. הוא נשאר אצל אבא שלו אמרתי שאני מוכנה לעזור לו למצוא מקום שייתן לא מענה טוב לצרכים שלו ולעתיד במיוחד. וכרגע הוא צריך להחליט באיזה חיים הוא בוחר האם הוא רוצה להיות כמו אבא שלו, או אדם יותר טוב. ואים הוא יחליט להיות אדם טוב אני יעזור לו בכל דרך אפשרית ואפנה לגורמים בקהילה למצוא לאור את המענה הטוב ביותר בשבילו. אמרתי גם שנכון לכרגע אור בקושי לומד אז אולי בכל זאת כדאי לו להקדים את השרות הצבאיי ולהתגייס בזמן. וכך אולי גם זה יציל אותו ממשהו. נכון שאמרתי שאני מרימה ידיים אבל איך איך אני יכולה? נכון שאמרתי שכבר לא איכפת לי ממנו אבל גם איך אני יכולה? אני מודה אני שבורה לגמרי לא ישנה בקושי אוכלת הלכתי אתמול לרופאה והיא ראתה אותי אמרה לי מאמי את קיימת, אבל את לא חיה. זה מה שאת רוצה? תתחילי לטפל בעצמך ומהר. המצב שלי עדיין קשה, אבא של יותם מוכן לעזור בכל, האמת לפעמים הוא מפתיע אותי עוד ועוד
    אתמול אבא של אור שלח לי הודעה שהוא רוצה את המחשב של אור דחוף ומחר. אמרתי לו אוקיי תגיד באיזה שעה אתה מגיע ואפרוש את השטיח האדום, אז הוא אמר לא צריך שטיח אדום אני מגיע בשעה 3 עניתי לו שילך להזדיין ושהוא מניאק. כנראה שהוא הבין שזה לא ופה זה נגמר.
    בקיצור אין לי מושג איך יגמר המצב עם אור אבל נראה שפשוט בלילה יותר קשה לו כי הוא זרוק על מזרון ובלי חדר. ויחד עם זה אין לי שום רצון לתת לו לחזור הבייתה שכן כמו שאני כבר יודעת המצב יהיה טוב למשך כמה שבועות ואחר כך שוב בעיות.
    מקווה שיהיה טוב.
27 תגובות
עמוד 1

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כל הכבוד לך

• אני לא יודעת בן כמה אור,
    אבל יש המון פנימיות שיוכלו לעזור לכם ולו
    תפני לרווחה ותתענייני שם כי זה לא שינוי שהוא יוכל לעשות לבד.
    צריך ללמד אותו להתנהג ולדאוג שיעשה בגרויות כמו שצריך.

את יכולה גם ללכת לייעוץ אצל עובדת סוציאלית גם בשביל עצמך והילדים האחרים
    כדי לרומם את עצמך מהמקום שבו את נמצאת.

חשוב חשוב חשוב!!

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • אור בן 17 וחודשיים אני מעדיפה שאור יילך לצבא בגיל 18 בדיוק ככה גם הם יוכלו לעזור אפילו בדירה. אור וגם אנחנו מטופלים אני לא מתביישת ולא התביישתי אף פעם לבקש עזרה מהגורמים שבחוץ, רק שלפעמים לצערנו הם מפרשים את זה אחרת ולפעמים גם יש הרבה צרות מהם, למזלי אני יודעת להתנהל לידם וממש לא חלשה ושברירית אז עליי הם לא יכולים.
    כרגע כל הכוחות שלי צריכם להתרכז בבית ובילדים שכן כל יום שעובר נהייה גרוע מבחינת הנפש שלי. אתמול הרופאה נתנה לי כדורי הרגעה בכדי שאוכל להמשיך לתפקד, אבל כל כדור שאקח ישפיע ישירות על יותם, כי הוא עדיין יונק. אז אני בדילמה עם זה. וגמילה לא באה בחשבון כי לגמרי אין לי כוח נפשי עם הבכי שלו. האם נראה לכן אפשרי לקחת כדורים ולהניק? הוא יונק ממש מעט בעיקר בלילה.
  • סיגלית יקירתי ,
    בוקר טוב.
    ניסיתי כמה פעמים להתקשר אלייך השבוע... וגם שלחתי מייל... (יש לי תשובה בקשר למה שדיברנו)

אני חושבת שהרצון שלך בכ"ז לבוא לקראת אור הוא הכי טבעי ומובן .

בקשר לכדורים: יש בהחלט כדורים שמתאימים ללקיחה גם לאשה מיניקה! אמנם לא כולם, ובדר"כ את צודקת - החומרים כן עוברים את מחסום ההנקה, אבל יש כדורים שיכולים להתאים! אם הרופאה יודעת שאת מיניקה - אני מניחה שהיא לקחה את זה בחשבון כשהתאימה לך כדור...
    שרון.
  • מאמי לא קיבלתי ממך מייל
    הרופאה אמרה שכל כדור עובר בהנקה ומקסימום הוא יהיה יותר רגוע, אבל אין מצב שאני לוקחת כדורים שיוכלו להשפיע גם עליו.

• אוי סיגליתו'ש!!!
    את פשוט אישה חזקה.
  • המון
  • מאמי את אומרת שאין לך כוח ואת חלשה אבל אין לך מושג עד כמה את חזקה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אין עליכם בנות מקסימות, שולחת את הערכתי ואהבתי אתם הפורום הכי בעולם
    שרון נשמתי אין עלייך, תודה על הטלפונים והאיכפתיות הדאגה המתמדת שלך, הפורום הזה לא יכול בלעדייך את מדהימה ותמיד שם להושיט עזרה הלואי שיהיה לך רק טוב בחיים.
  • סיגלית,
    את באמת חזקה.
    זה נשמע שאור בודק גבולות והפעם שמת אותם
    אני מקווה שמצאי את הפיתרון הטוב ביותר לך, למשפחתך ולאור

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• היי סיגליתוש

כמה שקשה להגיד את זה אבל את חייבת לדאוג לעצמך קודם

• קטונתי מלייעץ במצב כ"כ מסובך
  • אהובה, למרות שהקושי הוא אדיר, אסור לך להשבר, אחרת הלקח לא ילקח,
    הוא ישוב לסורו ובפעם הבאה שהוא ייצא מהבית - הכל יראה כבר הרבה יותר גרוע, זה רק ילך ויתדרדר.
    למרות כל הכאב והכאב הוא בלתי נסבל, את חייבת להיות "רעה" כדי להציל לו את החיים, הוא חייב לקבל עזרה מקצועית ומהר!
    צבא זה לא פתרון טוב כרגע, הוא יפלט מהמסגרות הצבאיות וימצא את עצמו בכלא מהר מאוד
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• מותק אני מחזקת אותך ואת ההחלטות החכמות שלך!!!
    טוב שדיברת איתו וטוב שלא הסכמת להחזיר אותו,
    כמו שאת יודעת מניסיון העבר זה יחזור על עצמו.
    תעשי הכל לעזור לו אבל לא בבית.
    להקדים את הגיוס נשמע טוב!

מיטל
  • כל יום הוא מתקשר שולח לי הודעות בפייסבוק ממש קשה לי לשלוט פה במצב רוח שלי. אתמול הוא שלח לי הודעה לך לילדה שלך ולתינוק שלך חם וטוב ואני פה יישן עם פשפשים וגועל אלוהים שיעזור.
    היום המטפל שלו הזמין אותי לשיחה ואמר שהוא ממש לא לוחץ עליי להחזיר אותו הבייתה אלא לנסות לבנות איזה דרך אחרת דרך טובה לכולם, והאמת יותר מזה אין לי מה להפסיד. אז עוד מעט אלך אליו.
    האמת אין לי כבר כוחות למצב הקשה הזה, הוא עובד עליי פסיכולוגית וזה קשה לי מאוד
  • יקירה, איל לי מילים ... מקווה ש
  • יקירתי ,
    אני שמחה לקרוא שהמטפל של אור הזמין אותך לשיחה. זוהי בהחלט נשמעת לי התקדמות! קודם כל - לדעת שאור משתף את המטפל, ושנית - שמתחיל להיווצר איזשהו דיאלוג בין אור-למטפל-לבינך. נשמע ממש מעורר תקווה!
    נשמע לי שהמטפל של אור בהחלט מודע למצב על כל השלכותיו לכל הנוגעים בדבר, ואני רק מקווה שבעזרתו אכן יכוון לפתרון נכון ביותר עבור כל אחד ואחד מכם.
    לגבי אור: שמחה לקרוא שאת מבינה שאלו קצת מניפולציות רגשיות... אני לרגע לא סותרת את זה שבהחלט יתכן שאור שרוי במצוקה כרגע, וממש לא קל לו...
    בדיוק לכן זהו זמן קריטי להחלטות. כי אור כנראה מתחיל להבין מהו מקומו כעת, ומה היה מקומו לפני יום א' שעבר...
    אני מאמינה שזה לטובה.
    נסי להחזיק מעמד... (דברי איתי אם את צריכה. אם אני לא עונה, תשאירי הודעה ואחזור אלייך... )
    שרון.
  • עים כל הקושי ולדעת שהוא משתמש בי בסבל שלו, אין לי מנוס מלהרגיש אבודה. מקווה שביום שאקבל החלטה זאת תיהיה החלטה נכונה ומשם נדע רק לצמוח. אני לא שוללת שום דבר היום. אים אדם נכנס לבית והבית ריק ומה שהוא מוצא לעשות זה לבכות ולהרגיש חרא וזוועה יותר מזה גרוע אין.
    השיקום שלנו לא יהיה קל יודעת שיעברו עוד ימים קשים וגם ימים טובים. אני מקווה שמישהו שם למעלה לא ישכח לשלוח לי קצת כוחות וקצת בריאות שכן בשנים האחורנות נראה לי שהוא פשוט שכח שאני קיימת
    שרון מאמי כרגע התקשרתי למספר שנתת לי והם היו בישיבה וכנראה שכבר היום לא אוכל שוב כי אני מעדיפה לעשות את השיחה הזאת שאני לבד בבית ולא ליד הילדים.
    תודה לכן בנות מקסימות ולא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה