היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני כשנה...יעל השתעלה המממממממון זמן... וכל הזמן הייתה עם סירופ לשיעול.... אחרי חודשיים של שיעול בערך... חזרתי לרופא שלה ואמרתי לו..... שמע... לא יכול להיות... משהו יש לה....
הוא בדק גרון - תקין. אין אדום... אין נפיחות- כלום. הריאות ?- נקיות... אין דלקת ריאות...
ליתר ביטחון נתן הפנייה לצילום חזה...שבסופו של דבר יצא -ברונכיט. ! היא קיבלה אנטביוטיקה ל10 ימים...וזהו... לא עושים צילום חוזר רק כדי לראות האם הברוכיט נעלם.
סמכתי על זה שאחרי 10 ימים של טיפול...זה יעלם. עכשיו...... ביום רביעי בבוקר.ככה ב 7 ..יעל קמה בבוקר כמו סמרטוט...עם עיניים דומעות ורותחת...39.8 חום....הורתי לה את החום עם נורופן.
השארתי אותה אצל גיסתי שתשמור עלייה....ב12 בצוהריים החום עלה שוב ל 39.5
וגוסתי נתנה לה מינון נוסף של נורופן ( הנורופן אמור להחזיק עד 8 שעותתת...וכבר אחרי 5 היה חום גבוה)
אחר הצוהריים לקחתי אותה לרופא (אחר...כי עברנו לרופא) והוא ראה גרון נקי- אין נפיחות ולא אדום...
הריאות נקיות...בקיצור... לא יודע למה החום הגבוה.... אמר יש עכשיו שפעת בכל מקום...כנראה שהיא בשיא.... ביקשתי שיתן לי הפנייה ליצום חזה...ואמר שחבל על קרינה מיותרת...ואני בשלי...שיתן הפנייה. הוא נתן הפנייה( לאחר שהסברתי לו מה קרה שנה שעברה למרות הריאות הניקיות וכו')...
ואמר שרק אם יהיה חום למחרת, שנלך לצילום.
אכן...למחרת...היה עדיין חום גבוה.... והלכנו לצילום חזה (אתמול)... ומה יצא???
שלגברת יש דלקת ריאות !!!!!! עכשיו היא עדיין עם חום גבוה ומפוצצים אותה באנטיביוטיקה ל 10 ימים
החלמה מהירה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אין אין אין כמו תחושה של אמא
לי שבועיים וחצי אמרו שיש לי אלרגיה כמו כל שנה -ובסוף זאת דלקת ריאות.
צריך להתעקש ולריב כדי לקבל טיפול ויחס - גועל נפש
אויש סליחה מהעצבים שכחתי - החלמה מהירה ליעלי
החלמה מהירה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
החלמה מהירה גם דנדוש ככה עם חום שעובר את ה - 40 היום ואצלה קבוע יש ברונכיט הערב התחילו חירחורים וציפצופים אם אין שיפור יום א' על הבוקר אני אצל רופאת הילדים שוב החלמה מהירה לכל החולים
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
וואי מסכנושה רפואה שלמההההההה
החלמה מהירה
ככה בדיוק היה לי השבוע עם הקטנה... מסכנונה שלי מיום ראשון 40.3 חום כולה בת 4.5 חודשים... ביקשתי הפניה והרופא לא נתן... לקחתי למוקד, משם ישר למיון ב"דנה" ו...... דלקת ריאות... עכשיו אחרי אנטיביוטיקה של כמה ימים יותר טוב בלי עין הרע!! תרגישו טוב וברור שאין על תחושת הבטן של אמא!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שתרגיש טוב הבובה
אוייי מסכנה קטנה
תרגישו טוב
החלמה מהירה!!! גם לנו היה אותו סיפור שלא שמעו כלום בריאות ובסוף התגלתה דלקת ריאות אחרי שבועיים ]