שאלה בנושא השתרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם שיש השתרשות ברחם מחייב שתהייה גם הפרשה חומה?
    ב11.1 אני צריכה לקבל מחזור (מקווה של אקבל), ויש לי תחושות מוזרות בבטן תחתונה, מאיין כאב מאד עמום או שאי אפשר להגדיר את זה ככאב, אבל כן מרגישה התכווצות עמומה.
    האם אפשר לדעת כבר עכשיו לפי בדיקת הריון מה קורה?
    תודה ושבת שלום לכולן
2 תגובות
עמוד 1
  • היי! לא מחייב כלל הפרשה חומה בזמן ההשתרשות....יש כאלו שיש להן ויש כאלו שלא.
    לגבי בדיקת ההריון , תנסי לחכות לפחות עוד יומיים... אם את מחליטה לעשות בדיקה לפני האיחור אז אני ממליצה על או של מקלון הזהב 10 ימים ( בצבע וורוד) או יס או נו פרופשיונל ( יש כמה סוגים) לי שתי הבדיקות זיהו הריון בפס מאוד מאוד חלש כבר 4 ימים לפני שההיתי אמורה לא לקבל. אך זה לא מומלץ י יכול מאוד להיות שזה מראה שלילי ובעצם זה חיובי. לכן עדיף לחכות לפחות לעוד יומיים.
    מחזיקה אצבעות.
    וואיי חפרתי  

All you need is love....
  • בוקר טוב לכן.
    אני מזדהה איתך לגמרי.
    גם אני אמורה לקבל פחות או יותר בתאריך הזה (חודש שעבר קיבלתי ב11/12 והמחזור שלי נע בין 28 יום ל34) .
    גם אני מוצאת את עצמי כל חודש מחכה ללא סבלנות, סופרת את הימים שעוברים ממש לאט כאשר מחכים...
    מניסיוני אין טעם לעשות את הבדיקות הביתיות לפני האיחור.
    חבל על הכסף כי במילא תקני עוד אחת על מנת לוודא אחרי האיחור.
    שווה לחכות לפחות ליום שבו אמור להגיע המחזור ואז לעשות.
    גם אני מרגישה כאבים עמומים באזור השחלות אך הם כאבים שדומים מאוד לכאבי מחזור כך שמאוד קשה לדעת.
    מה שכן יש לי הפרשות מרובות אך גם זה לצערי אינו מדד מספיק.
    מחזיקה לשתינו אצבעות שהחודש תגיע הברכה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה