דייייייייייייייייייי כבררררררר :( - עידכון בהמשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעיקבות החום שיש לדנדוש מאתמול עלינו למוקד בבוקר היה שם רופא דפוק לא התייחס לסטורציה הגבולית שיצאה לדנדוש (יצא קצת מתחת לנורמה 94) הבאתי אותה עדין עם חום וכמובן שיעול חנק אומנם עשה צילום ריאות אבל מעבר לכך כלום לא בדיקות דם ולא שתן ולא כלום

14 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה

• למה עם חום 40 את לא לוקחת אותה למיון ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • במיון לא היו עושים כלום כבר יש לי ניסיון איתם מזה כל עוד זה ויראלי הם שולחים הביתה גם בלי טיפול
    לקחתי אותה למוקש אחרי חום 40 שהיה בלילה (39.8 ממש קרוב ל - 40) ולפני שהלכנו גם היה לה 39.8 נתתי לה נרופן הגענו למוקד ירד ל 38.2 בערב שוב ל 40 מעלות הבוקר קמה עם 38.2 שזה כבר סביל ולא קריטי נקווה שעכשיו היום תיהיה ירידה לפעמים עדיף לטפל בבית טיפול מסור אנחנו יודעות הכי טוב ולא לקחת למיון שם יש ים חיידקים אחרים שהילד עלול לקבל זו הדעה שלי בכל אופן.
    חוץ מזה בבית חולים לפני ארבעה חודשים שהייתי איתה במיון אחרי חום גבוה כזה ופירכוסים (שיחררו אותנו הביתה עם חום אז בגלל זה לא לוקחת אותה) הסבירו לי והדריכו אותי איך להתמודד ומה לעשות ומה לא לעשות וכך גם רופאת הילדים הדריכה אותי אז דאגתי שלא תגיע לזה קודם כל עם שטיפות אמבטיה אחרי האמבטיה תרופות סבתא להורדת חום ונר אקמולי.

• אלינה, הבעיה היא שמיונים נכון להיום מלאים ב200%
    ובחלק מבתי חולים כבר לא מקבלים חולים. כרגע רופאים לא ממהרים לשלוח למיון, אפילו אם מדובר בילד קטן כי פשוט אין מקום בבתי חולים.

מצד שני, שלהבת, לדעתי את צריכה לגשת למוקד פעם נוספת (בדרך כלל הרופאים מתחלפים שם כי הם רופאים תורניים, ולקבל חוואת דעת נוספת, וכן לנסות להוציא הפניה למיון.
    יש עוד אפשרות, יקרה יותר, להזמין רופא הביתה.
    את יכולה כמובן לקחת את דנדוש למיון על דעת עצמך (אולי אפילו כדאי שתעשי את זה) אבל תקחי בחשבון שיכולים לשלוח אותך הביתה בגלל שבאת בלי הפנייה והם גם ככה קורסים מעומס.

האופציה הכי הגיונית כרגע זה לגשת פעם נוספת למוקד ולראות האם רופא אחר מקבל היום.

תרגישו טוב
  • אני שקלתי להזמין רופא הביתה זה 71 ש"ח אבל כרגע נראה אם אני צודקת החום בירידה בבוקר שקמה היה רק 38.2 (למרות שאתמול בבוקר לא היה כמעט חום ועלה במהלך היום)

• היי שלהבת,דיאנה היית לי לפני 3 חודשים עם חום קרוב ל40 למשך 10 ימים הלכנו למיון ומה?שחררו אותה לבית אמרו זה ויראלי..ומה את חושבת שוויתרתי להם?ממש ממש לא,אני פשוט התעקשתי על אשפוז ןמעקב אחריה ואכן כן הם אישפזו אותה מאמי..היום את רשאית לבחור עם להישתחרר או להיתאשפז..היינו מאושפזים 4 ימים ויצאנו כמו חדשים משם..אני בכול אופן יותר רגוע כשאני יודעת שבמקרה צרה יש רופא או אחות לידי..החלמה מהירה

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]

• נטלי , שגוף לא מקבל מספיק חמצן ועם חום 40 מגעים למיון . זה מה שאמרו בכל הכתבות בשבוע אחרון . גם אני יכולה לתת טיפול טוב בבית אבל אני עם כל הידע עדיין לא רופאה . לי בזמנו אמרו שעם חום 40 וקוצר נשימה למרות האינולציות מגעים למיון . מה עוד שבצילום ראות לא ראים תמיד את הדלקת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ברור שאם המצב כך אז היא תשאר בבית

תרגישו טוב ודי למחלות
  • תודה בנות
    היום לא היה חום גבוה היה הכי הרבה 38.5 בבוקר/צהריים שמתי נר אקמולי והחום ירד רק עכשיו מתחיל לעלות שוב אני מקווה שבלילה לא יהיה שוב גבוה
    ויש חירחורים וציפצופים מספיק לי לשים יד על הגב והחזה ואני מרגישה כמו טרקטור ממנה והצליום יצא נקי
    אגב בגיל שנתיים ושמונה עושים צילום חזה כבר בעמידה? בגב? ולא מהחזה?
    עדין לא חזרה לאכול תקין בכלל בקושי אוכלת אבל העיקר ששותה ולכן לא חוששת מהאוכל

• תרגישו טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תרגישו טוב מותק
  • תודה נראה לי דנדוש מתחילה להרגיש יותר טוב קמה היום בלי חום עדין יש שיעול נבחני מלא ליחה נקווה לטוב
    אגב בלילה היה אירוע של שיעול חנק חבל על הזמן דנדוש התעוררה ממנו בבכי וכמעט הקיאה מזה האירוע נמשך קצת יותר מחמש דקות אחר כך ישנה במיטה שלי צמודה אלי מחבקת אותי כל הלילה

עידכון
    היינו אצל רופאת הילדים שאיבחנה מלא חירחורים וציפצופים ואמרה שדנדוש חייבת דחוף להמשיך עם האינהלציות עד יום ג' כולל בבית והוסיפה אנטיביוטיקה בגלל החום הגבוה שהיה וגם בגלל שזה לא וירוס אלא מתחיל כבר דלקת ריאות

• רפואה שלמה
  • חופשיייייייייי סנדלר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה