היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
בהחלט זה נראה שעכשיו תורך
לידה קלה ומהירה לכל הבאות בתור
טוב אז עכשיו אני לא רוצה ללדת... אורי קם עם חום בלילה... [URL=http://?]
שיהיה בהצלחה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
כן מאמי, עכשיו תורך . להתחיל לתרגל נשימות בבקשה... ואם את הולכת לתכנן את זה לפי תזמון מחלות הילדים, אני חושבת שכדאי שתדחי את זה כבר לקיץ וזהו... החלמה מהירה ושלמה! ו... שתהיה יופי של לידה... שרון.
לידה קלה שתהייה
מאמי, תמשכי עוד קצת.. מניסיון, לא כייף ללדת ילדים כל כך קטנים. רון נולדה בשבוע 36 במשקל 2.200 והיה לי מאוד קשה לטפל בדבר כזה קטן! ואלעאי במשקל 2400 בשבוע 37.
בכל מאמי, אם זה יקרה בקרוב
שתהיה לידה קלה ומהירה ]
לידה קלה
עכשיו תורך אבל חכי עוד שבוע ודי שתהי בשבוע 38, וואו איזו התרגשות
לדעתי תמשכי עוד שבוע ו... קישטאאאאא! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."