עזרה בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי אני כבר מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתענו לי בהקדם
3 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן
    קודם כל אם את אומרת שככה היה לך בהריון הראשון, הייתי מציעה לחכות כמה ימים ואז שוב לעשות בדיקה. מחזיקה לך אצבעות
    לחדשות הפחות טובות.. משום מה יש לי תחושה שאנחנו כל כך רוצות הריון אז הגוף מתעתע בנו, אנחנו מרגישות תסמינים שכנראה קיימים רק בראש שלנו, וכנראה בדרך מיסתורית מצליחות להשפיע גם על המחזור. אני באותה סירה, כבר 3 חודשים שהמחזור מאחר ומקדים כאוות נפשו, אם בכלל אפשר לקרוא לכתמים חומים בניגוב מחזור, ובכל זאת שלילי. מקווה שאצלך יהיה שונה ותודיעי לנו על בקרוב

Amanda
  • תודה לך על התשובה
    זה הקטע שאף פעם הוא לא מאחר מאז שקיבלתי אחרי הלידה ובטח שלא משהו כזה בדרך כלל זה מופיע כתמים חומים ואחרי יום יומיים גג זה מגיע הפעם זה נשאר רק בניגוב ואני ממש כבר לא יודעת מה לחשוב כי זה לא מחזור בניגוב הפד נשאר נקי בכל מקרה אני יעשב מחר בטא מקווה לתוצאות טובות ושוב תודה וכמובן בהצלחה גם לך מחזיקה גם לך אצבעות
  • מחזיקה לך אצבעות
    תשתפי אותנו מחר בתוצאות...
    תנסי להרגע ולא לחשוב על זה היום....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה