מילה טובה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות אני לא רוצה לומר שאני מיואשת.. אבל אני מתחילה.
    כל אירוע או מקום שבעלי ואני הלכים ישר שואלים, נו מה עם איזה תינוק קטן?
    וזה מתסכל שאני כל כך רוצה ו.. זה לא קורה.
    בחודש שעבר סיפרתי לכן על האיחור, ושלרגע שמחתי אך האכזבה לא איחרה להגיע.התחלתי להתפלל עוד הרבה יותר ממה שנהגתי להתפלל לפני כן ועדיין אתמול בבוקר קיבלתי.
    יש למישהי מילה מעודדת או איזשהו רעיון או עצה ?
    את האמת, אני לא בטוחה שמקשיבים לתפילותיי..
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, תמיד מקשיבים לתפילותנו...זה א.
    ב, זה בטוח יגיע רק צריך פחות לחיות סביב זה. אני לא יודעת כמה זמן את מנסה, אבל רק צריך להיות סבלנים ורגועים.
    גם לי זה קורה ששואלים נו מה עם ילד?? ואני אומרת להם שגם זה יגיע, אז מה? לא תמיד הגוף מגיב לכל הרצונות שלנו, צריך לתת לו זמן...
    לא יודעת בדיוק מה להגיד כדי לעודד, כי גם אני במצב של לנסות ולא להיקלט, אבל בדרך כזו או אחרת אני יודעת שילדים יגיעו רק צריך להאמין ולא לחשוב על זה כל הזמן, יש לנו עוד הרבה דברים חשובים להתעסק בהם מידי יום, בקיצור...תעשי סקס כדי להנות ולא כדי להיקלט, תחכי למחזור כל חודש ולא לאיחור, תרדי קצת מהנושא ותראי איך הכל יהיה בסדר...

בהצלחה לנו!

sOsHi
  • האמת שאני לא עסוקה בזה כל הזמן.. אני עובדת אז העבודה דיי ממלאת את הראש ואת הזמן ככה שאני מתעסקת בזה לעיתים רחוקות.
    כל אישה בהריון שברחוב עושה מן צביטה קטנה.. אני יודעת שכולנו ניקלט זה עניין של זמן.
    פשוט הרצון גדול כל כך והסבלנות, טוב אני לא צריכה לומר לכן כמה שאין סבלנות.
    בואו נקווה שהחודש הבא יביא איתו בשורות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה