מאוכזבת מראש... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כפי שאתן יודעות (או שכבר הספקתן לשכוח) אני בודקת חום השחר כל בוקר..
    בגלל שהייתה לי הרגשה שהביוץ שלי מקדים. הרופאה שלי אמרה לבדוק במשך 3 חודשים כי יש לפעמים חודשים שאין ביוץ וכו'. חודש שעבר היו לי הפרשות וכאבי ביוץ איזה 3 ימים לפני המיקווה שזה נחשב מוקדם, אך בבדיקת חום השחר יצא קצת מבולגן ולא ברור.
    החודש, זה החודש השני שאני מנסה ולפני יומיים התחילו לי כאבי ביוץ..ואתמול היו לי כאבי ביוץ מטורפים! אם לא הייתי צריכה ללכת למיקווה הייתי בטוחה שזה מחזור
    בנוסף היו לי הפרשות צמיגיות- כאלה שלא היו לי כבר מאז הגלולות...
    וכ"כ התאכזבתי - עד שיש ביוץ איכותי, כאבים ברורים והפרשות ברורות זה קורה יומיים לפני המיקווה אני מכירה את הגוף שלי, אני יודעת מתי אני חווה ביוץ..
    ועכשיו הסיכוי שמחר בערב הביצית תהיה מספיק איכותית כדי לקלוט זרע הוא נמוך זה עוד חודש שכמעט הלך עוד לפני שהוא התחיל...

עכשיו, הרופאה אמרה לי לחזור אליה 3 חודשים אחרי, אבל אני לא רוצה שחודש הבא גם יהיה לי בזבוז של חודש..הרי אני יודעת שאני צריכה כדורים לביוץ אז שפשוט תתן לי! למה לחכות עוד ולהתאכזב שוב?
    אז מה אתן אומרות? ללכת אליה כשאקבל את המחזור הבא ולהגיד לה שמבחינתי אין טעם לחכות עוד חודש?אתן חושבות שהיא תתן לי או תתעקש על עוד חודש?

אוף זה מדכא!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
10 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תתעקשי לקבל את הכדורים.....
    חבל לבזבז עוד חודש סתם אם את מכירה את הגוף שלך ויודעת מה טוב לך....
    ואם היא לא תיתן לך תעברי לרופא אחר.... את תמיד יכולה להגיד שכבר עברו 3 חודשים ואם היא תבדוק אז תגידי שכבר מזמן עלית על הבעיה וזה לא מסתדר ואת מתעקשת לקבל את הכדורים ואת לא מוכנה לחכות יותר!!!!
    זו המלצתי כדאי מאוד לא לבזבז זמן...

שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי שתיקלטי....

"פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים....."
    בשורות טובות לכולן בעזרת השם
  • א. כל-הכבוד לך,שאת נותנת לעצמך מתנה,פשוט מכירה את גופך!
    זאת נראה לי המתנה הכי טובה,שקיבלתי בתק'-הניסיונות,זה מעולה!

וכך תוכלי בבוא-היום ללמד את בנותייך בע"ה,כך הבטחתי לעצמי!

כי הערכות-ביוץ,שמתי-לב,מבלפות אם המחזור לא מגיע במדוייק כל 28 יום (והביוץ ביום ה- 14).

אצלי גם ישנם ביוצים-מאוחרים.

אין-אפשרות לקבל היתר מרב לקיים יחסי-אישות במועד-המבורך?
    אני פשוט קצת חוששת לערב כדורים שלא-לצורך בפוריות...

את יכולה להסביר לי איך את יודעת את הפיקים,מתי הולך להיות ביוץ???
    חום-הגוף יורד דרסטית לפני ואז עולה מעל-הממוצע??? שכחתי,אשמח לתיזכורת!

אני רק זוכרת,שתמיד 14 יום היה לי חום-גוף גבוה,שהיה מתפוגג קצת לפני-המחזור (כמה שהייתי משתדלת להישאר מכוסה מתחת לשמיכה..) וכך היה מבשר לי שלא-כדאי לבזבז לריק מקלון-שתן וברוך-השם את הפעם,שניקלטתי..זה היה בקיץ והיתושים ניטפלו רק אליי ולא לבעלי

• למה את לא מבקשת מעקב זקיקים? הכי בטוח...

• מרווה יקרה!
    כשאני מבייצת אני מרגיש כמו מין ככאבים בבטן התחתונה, של התכווצויות כאלה..כאבים מקדימים למחזור. בנוסף יש לי הפרשות וגם אני מרגישה (סליחה מראש על התיאור) שהאיזור "פתוח" ליציאת נוזלים..כמו שהאיזור פתוח ליציאת המחזור..מבינה בערך?
    בקשר לחום השחר, אצלי הטמפ' הרגילה היא 34 בערך, ובביוץ הטמפ' עולה ל38 ואפילו יותר. הדיאגרמה בטבלה צריכה להראות עליה דרסטית וירידה דרסטית לאחר הביוץ. לדוג' אתמול היה לי 38 והבוקר 37.6 כי גם היום עדיין הרגשתי כאבי ביוץ..

ואת צודקת, באמת עדיף לא לערב כדורים. אני אפנה לרב ואשאל אותו אם אפשר להקדים למרות שאני לא חושבת. הלוואי!!!
    תודה!

לילך- אני גרה ביישוב ואני לא חושבת שיש אפשרות לעשות מעקב זקיקים כל בוקר אצלינו בקופ"ח ובנוסף זה יגרום לי להפסיד קורס כל בוקר (אני סטודנטית)...הרי צריך ללכת כל בוקר לקופ"ח לא?

• תקשיבי, אין לך הרבה ברירות ואני אגיד לך מהן:
    א. ללכת לרב לקבל אישור לטבול לפני ה-7 נקיים האלה...כי אם את יודעת שיש לך ביוץ תוך כדי אז אל תבזבזי עוד חודש ועוד חודש ועוד חודש....
    ב. יחד עם זה, או לא, ללכת לרופאה לקבל את הכדורים האלה, תתקפי מכל הפינות, מדובר בגוף שלך, בחיים שלך, שהרופאה תחכה עוד 3 חודשים עם החיים שלה, לא את!
    ג. כמובן, שמעקב זקיקים כדי להיות בטוחה שמה שאת חשה זה באמת הביוץ, כי קורה שיש לנו כל מיני כאבי שם לא ברורים במהלך החודש, אז תבקשי.
    ד. או שתעשי הכל ביחד: הרב, הכדורים ומעקב זקיקים או שתעשי בנפרד: חודש, חודש וחודש, ואז אופה! שמת לב? יעברו ה-3 חודשים של הרופאה שלך כדי לקחת דרך פעולה אחרת...
    אז הקיצר, אל תחכי לשום 3 חודשים, השעון שלנו מתקתק וכל תיקתוק הוא יותר חזק מהקודם! ורק אנחנו שומעות אותו...

בהצלחה!

sOsHi
  • כן אתן באמת צודקות..
    אני לא חושבת שקיים דבר כזה אישור לטבול לפני ה7 נקיים, אבל שאלתי רב מכון פועה והוא צריך לענות לי בימים הקרובים...
    אם הרב ייתן אישור ננסה ככה חודש הבא (כי החודש אני צריכה לטבול היום סופסופ!), ואם לא נלך ישר לרופאה!!
    ד"א היום מדדתי חום השחר והוא עומד על 36.7 לעומת אתמול 36.8...אז הוא ירד ממש טיפה. אני מקווה שהערב זה עוד יהיה רלוונטי בע"ה!!!!!

• מלזיקה לך אצבעות

• הרב אמר שאין מצב להקדים את הטבילה..
    הוא אמר שיש אפשרויות טבעיות (כמו דיקור סיני ועוד)
    אבל גם אם אני ארצה לעשות לפי מכון פועה אני אצטרך קודם מעקב וזה עוד 3 חודשים וכו'..
    אני כנראה אלך בסוף החודש לגניקולוגית לבקש כדורים :/

• אהובה יקרה.....למה להקדים את המאוחר????????????. חודש מלא הפתעות נפתח לפנייך...ואחרי התפילה שלי עלייך בנרות השבת...אני לא הייתי ממהרת לשום מקום ....ישעות השם כהרף עין!!!!!!!! את עושה את רצונו של מלך! אל תפקפקי בהשגחה שלו...מי יתן והחודש הזה נשמע מפיך בשורות מהממות ......

נ.ב האמונה מתחילה איפה שהשכל נגמר.....!

אין על האבא היקר שלנו שבשמים שרק מטיב לנו..! סמכי עליו תתפללי אליו ובע"ה הוא ימלא את בקשתך ותזכי עוד החודש לפרי בטן ....!!

שיהיה לך יום מלא קדושה וטהרה...

• אדוה איזה צדיקה את אמל'ה!!!!
    תודה רבה על כל התפילות!
    אתפלל עלייך גם בע"ה!!!
    בע"ה שנזכה לישועות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה