הנקה וחום - עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול יש לי חום (לא גבוה מדי 38.5), לקחתי אקמול כבר 3 פעמים.
    יש לי שפעת רצינית....
    מותר לי להניק? או עדיף לשאוב ולזרוק? או לשאוב ולתת בבקבוק?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 תגובות
עמוד 1
  • אין שום בעיה להמשיך להניק וזה אף רצוי מאד.

גורמי המחלה (וירוס או חיידק) אינם עוברים דרך החלב.

התינוק יכול להדבק מאותו גורם שאת נדבקת ממנו או להדבק ממך, אבל לא דרך החלב אלא דרך האויר או הידיים שלך....אבל זה יכול לקרות גם לתינוק שלא יונק.

לכן חשוב לנסות לשמור על הגיינה, לשטוף טוב ידיים אחרי השירותים ואפשר להשתמש במסכה לפה ולאף בזמן שמניקים.

היתרון בהנקה הוא, שבחלב שלך יש נוגדנים שאת מפתחת כנגד המחלה והתינוק שלך מקבל אותם ולכן יש לו סיכוי כלל לא להדבק או לחלות רק בצורה קלה.

המשיכי להניק, השתדלי שמישהו אחר יטפל בתינוק, נוחי ושתי הרבה.

תרגישי טוב.

• את יכולה להמשיך להניק, רק אולי כדאי לשים מסיכה כמו של רופאים כדי שלא תנשמי עליה חיידקים
    החלמה מהירה מותק
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • תודה יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה