בהמשך לשירשור של עירית- אין כמו תחושת בטן של ילד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ושבוע טוב לכולן

8 תגובות
עמוד 1

• יווווו
  • אצלי יש את זה עם אחותי. אם כואב לה משהו, אז גם לי כואב.
  • אורית- הוא כל הזמן מרגיש אותי

• וואו. מדהים
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בחופש הגדול הילדים היו בקייטנה ומכיוון שהייתי אחרי לידה של מאיה הלכתי לקנות בגדים למאיה לאירוע החנות ליד הגן עברתי ליד הגן ועמדתי כמה דקות כשאני אומרת לעצמי לקחת את הילדים ומצד שני אני אומרת אבל עוד מוקדם ולא יפתחו לי את השער ממש הרגשתי שמשהו לא בסדר אבל אמרתי עזבי חס ושלום והמשכתי לחנות שהיא שתי דקות מהגן איך שאני נכנסת לחנות הפלאפון מצלצל רחל בואי מהר ואני שהרגשתי מה היא רוצה להגיד לי לקחתי מהר את מאיה וטסתי לגן ואכן ההרגשה שלי שכמה דקות לפני חשבתי על זה ממש הרגשתי אביאל פתח את הסנטר 5 תפרים הוא עבר בהרדמה מלאה באותו הערב פשוט סיוט ויש עוד הרבה מקרים שאני מרגישה אותם.

• אני מבינה על מה את מדברת!
    יום אחד כשעילאי היה בגן הרגשתי ממש רע, לא הפסקתי לחשוב עליו והייתי מוטרדת.
    הלכתי להביא אותו כמעט שעה מוקדם יותר בלי סיבה.
    שהגעתי הגננת אומרת לי שאין לו חום אבל הוא היה סמרטוטי כל היום.
    הוא התנפל עליו בחיבוקים ואחרי כמה שעות העלה חום בצורה קיצונית.
    ממש הרגשתי אותו באותו היום.

אצלי הם שניהם "דבק" איתי, בעלי כל הזמן צוחק שצריך כבר לחתוך את חבל הטבור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה