לא רוצה להתאכזב ...:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

סתם רציתי לשתף אותכם, שאני עוד פעם מחכה החודש שאני אקלט ומאוד מפחדת להתאכז פעם נוספת. אני אמורה לקבל היום (14 יום אחרי ביוץ שהקדים והיה ביום ה- 9 של המחזור). אתמול פגשתי חברה שהודיעה לי שהיא בהריון. אני עוד פעם מרגישה שכולם מקתקדמים לאנשהו ואני ובעלי עומדים במקום.

איך אפשר לשכוח מכל זה ולא לחשוב...פשוט לחכות להזרעה וזהו ולהפסיק להשלות את עצמי שאני יכולה להיקלט טבעי?!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יוליה,
    רציתי להגיד לך שאני זוכרת שגם אני הייתי באותה סירה כולם מסביבי היו בהריון ואני הייתי משתגעת כי גם אני רציתי פשוט העסקתי את עצמי בדברים אחרים ונקלטתי בלי ששמתי לב תנסי להעסיק את עצמך במשהו אני מחזעקה לך אצבעות
  • תודה לך קרן, על עידוד זה מפליא איל שהבנות פה עוזרות אחד לשניה ומעודדות אחת את השניה, למרות שלכל אחת יש בעיות משלה

את האמת, אני פשוט לא יכולה להתנתק מהמחשבה שאולי נקלטתי החודש, וככה כל חודש עד שפתאום מתחילה לכאוב הבטן ואני תוך כמה שעות מקבלת.
  • כן אני מכירה את זה למעשה אני עכשיו במצב כזה לא קיבלתי מחזור רק דימום ואני לא יודעת מה לחשוב היום עשיתי בטא חוזרת אחרי ששבוע שעבר יצא שלילי מצפים לטוב ואם לא אז חודש הבא בסוף אלוהים נותן לכולן
  • עזבו אותכן תהנו מהחיים עוד החודש כולנו בהריון אמן!!!
    תהיו אופטימיות תהיו בשמחה תגידו תודה שאתן חיות!!!
    תהנו תפנקו את הבעל תתפנקו בשופינג יאללה בהצלחה!!!

אין שום יאוש בעולם כלל!!!
  • סיון צודקת

~ ~ ~
    להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם