סקרררררררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם התייעצתן עם בעל מקצוע או רב על בחירת השם של ילדכם???

או שהחלטתם בעצמכם...

24 תגובות
עמוד 1
  • עם רב של דודה בשני הילדים.

• החלטנו לבד

קראתי פעם בנט שהשם של הילד האמא והאבא צריכים להקשר עליו והם צריכים להיות שלמים עם השם שבחרו
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• בחרנו ואז צלצלתי לנתנאל הכהן (יש לו תוכנית רדיו)
    והוא אמר שזה שם מאוד מתאים
  • אני אגיד לכן למה אני שואלת..
    אצלי במשפחה יש רב שכולם מתייעצים איתו..
    עם אוריאן הוא אישר לי את בחירת השם ועם אופיר הוא אמר לי שהוא לא מוכן לבדוק כי זה שם של זכר

• היחידים שיבחרו שמות לילדים שלי זה אני ובעלי - אף אחד לא יחליט בשבילנו.
    אני לא שאלתי אף אחד - זה השם שהתאים לנו וזהו.

• מותק בעלך צודק במאה אחוז
    תראי מה רשמתי לך

הדבר הראשון הוא שאת חייבת להתחבר לשם
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לא היתייעצנו עם אף אחד

• כשאלעאי נולד כתבנו עילאי.
    כשהוא היה בן חודש הלכתי איתו לרבי דוד אבוחצירא מנהריה והוא כתב לי על פתק קטן אלעאי וגם ניקד.
    ומאז אנחנו כותבים כך.
    בהתחלה היה לי קשה לקבל את זה כי זה מאוד האריך לו את השם והיום לדוגמאי אני נתקלת בבעיה שלקח לו זמן עד שהוא למד לכתוב את השם שלו, בכ"ז 5 אותיות.. אבל בסדר , התרגלתי.

בבחירת השם של רון, הייתי שלמה! לא הייתי צריכה לקבל ייעוץ/אישור מהרב.

• אנחנו בחרנו לבד,
    אבל אחרי הברית של ניצן, כשהוא התחיל להתאשפז בבי"ח וגילו לו את הנוטרופניה אמא שלי שלחה אותי לאיזה רב ושאלתי אותו אם השם מתאים לו
    והוא אמר לי שכן.
  • מעולם לא התיעצנו, החלטה משותפת של בעלי ושלי
  • החלטה שלי ושל בעלי

• החלטה שלנו
  • אני התייעצתי עם נומורולוגית מדהימה!!!
    הכנו רשימה של שמות ומסרנו לה, היא אמרה שמתוך הרשימה הכי מתאים "שקד"!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • פעם אמרו לי ששם של ילד זה בא מהאמא
    אריאל- אני התחברתי אמרתי לבעלי והוא מיד הסכים ואז שאלנו חברה נומרולוגית שישר אמרה שה השם! בברית המוהל בכלל שיבח את ההחלטה

רואי- רציתי רואי/רועי ורואיקי בחר לעצמו את השם ב-"א" כי הוא היה במצג פנים וחוץ מזה שהוא נולד בדיוק עשרה חודשים אחרי שאמא שלי נפטרה וקראו לה מירה=mira= תראה בספרדית וגם כאן המוהל אמר שזו בחירה חזקה וטובה.

מתן- בעלי אמר שאן שם שיותר מתאים ממתנה שקיבלנו והפלא ופלא גם כאן המוהל שבא בפעם השלישית אמר שיש לנו את זה בבחירת שמות
  • עם הגדולה לא התייעצנו - השם היה (עבורי בכל אופן) ברור ללא ספקות....
    עם הקטנה התייעצתי עם הרב שמואל אליהו
  • במבט הראשון בעילאי השם שלו נכנס לי לראש ולא יצא.
    אני לא יודעת להסביר את זה אבל גם אופן כתיבת השם נחרט לי בראש.
    לא אמרתי כלום לבעלי, אמרתי לעצמי "תישני על זה... את אחרי לידה...".
    כשקמתי בבוקר הרגשתי אותו הדבר וכל השמות שחשבנו עליהם קודם פשוט לא התאימו לו בעיניי.
    שיתפתי את בעלי והוא אמר לי שהוא רוצה להתיעץ עם רב.
    אמרתי לו שאין בעיה אבל אני לא יכולה לקרוא לילד שלי אחרת

• לא התייעצנו ואין לי גם כוונות להתייעץ בעתיד,
    אני ובעלי צריכים להיות שלמים עם השם
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אומרים שלא טוב לקרוא לבן בשם של בת ולהיפך, אולי תשנו מאופיר לאופירה? גם הילדה תתרגל בקלות כי השינוי הוא לא משמעותי.
  • היי יקריתי
    אני מתייעצת לגבי כל שם עם רב שהוא מבין גם בקבלה עד היום התייעצנו איתו רק על שמות אבל מהיום אני בע"ה אתייעץ איתו על הכל ולמה?
    מישהו מהמשפחה שלנו שאל עלי ועל בעלי בגלל תקופה קשה שהיתה לנו אצל נתנאל הכהן והוא אמר לנו עין הרע ולקנות ולעשות והכל
    חמותי אמרה לי לכי אליו מה אכפת לך? והייתי בהלם רק מלקרוא את הכתובה הוא אמר לנו הכל מה עבר עלינו משהתחתנו ושהבית מזיק לנו וגם שיש בעיה עם השם שלי אני אסביר לך בפרטי אם תרצי והוא אמר פול דברים על אודיה שהייתי בשוק

• אני מאמינה ברבנים אין לי ספק בקבלה ובנמורולוגיה...
    אני שמעתי מלא סיפורים שנחרדתי ששמעתי אותם וזה גרם לי להאמין ...

אבל,הקטע הוא שאף אחד לא בדק לי את השם בגלל שהוא שם של בן

• עם לינוי החלטנו בעצמינו בשלב מוקדם מאוד
  • טוב, אז בואי ואגיד לך משהו - פעם באמת היה הבדל בין שמות לבנים לבין שמות לבנות. אבל היום - חצי מהשמות הם גם לבנות וגם לבנים.

אז אם רב יגיד לך לקפוץ מהגג - תקפצי? טוב, סליחה על התגובה שלי, כן, אבל אני מקצינה בכוונה. מי שנותן פתח לזה - לא גומר עם הדברים האלו.

שלושה שותפים יש ביצירה הזו שנקראת ילד - אב,אם, והקב"ה. הוריו הם אלו שיחליטו על שמו, ואומרים שההחלטה הזו יש בה קשר כלשהו לכיוון מלמעלה.

זה השם שבחרתם לה - הוא מקסים! מספיק שההורים יהיו שלמים על ההחלטה וזהו. אל תתני לאף אחד להכניס לך ספקות!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אה, ועוד משהו אחד שכחתי - חשוב:

תעשו קידוש לילדה בבית כנסת, שיברכו אותה ויכריזו על שמה. זה יסיר כל עין רעה וייתן לשם שלה משמעות ועוצמה
  • אה, ומרוב שדיברתי שכחתי לענות לך על הסקר - אם זה לא היה ברור עד עכשיו -

אנחנו על שתי הבנות החלטנו לבד, אבל ביחד. שנינו היינו שלמים עם השמות שלהן, וזה הדבר היחיד שחשוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה