הצטרפות רישמית לפורום פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אז זהו, אני באופן רישמי בטיפולי פוריות לאחר שנה וחודש של ניסיונות טבעיים לא מוצלחים. התחלתי היום עם כדורי איקקלומין ורציתי להתייעץ איתכן לגבי תופעות הלוואי של הכדור. קראתי על זה קצת באינטרנט ואני חייבת להגיד שזה מפחיד משהו וחוץ מזה הייתי שמחה אם הייתן משתפות אותי באיך כדי להתנהל מול העבודה לגבי כל היציאות שלנו לבדיקות, האם עליי אני לספר את האמת ?, ושאלה אחרונה כמה שעות בחודש מותר לנו להיעדר לצורך טיפולים?
    המון תודה מראש בנות
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי את הכדורים האלו למשך חצי שנה, לאחר שנה וחצי של נסיונות להכנס להריון ללא הצלחה. חודשים לאחר שהפסקתי את הטיפול בהם נכנסתי להריון. זכור שסבלתי קצת מכאבי ראש ועצבנות. מאחר והייתי סטודנטית לא היה לי עניין עם שעות עבודה וכאלה
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה

• ברוכה הבאה ושהות קצרה
    אני מטופלת בכדורים ואני לא הבחנתי בתופעות לוואי. זה משהו שאני צריכה לקחת ואני ימשיך לקחת גם אם אני אסבול קצת
    קצת קשה לי לענות לך על השאלה השניה כי זה נורא תלוי. אני לא סיפרתי בהתחלה לעבודה שלי ואז זה התחיל להיות קצת לא נעים כי נעדרתי המון בבקרים ואז החלטתי לספר לבוס שלי והוא היה נורא מדהים הוא נתן לי לעבוד מהבית לפי השעות שלי (אני אדריכלית) אז הכל אני עושה מהבית, ככה שאחרי טיפול אני יכולה לנוח בבית.
    בהצלחה
  • לי היו גלי חום זוועתיים
    לקחתי 3 חודשים ועברתי לזריקות
    בעז"ה שלא יהיה לך צורך!
  • ברוכה הבאה לשהות סופר קצרה
    לא מכירה את הטיפול הזה עם הכדורים רק שמעתי עליו
    רציתי לאחל לך המון בהצלחה לטיפול המנצח ושנשמע רק בשורות טובות
    "פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים....."
    בשורות טובות לכולן בעזרת השם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה