מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אנחנו גרים בדירת גן שמעליה יש ומעלינו יש דופלקס.
    הדיירים שגרים שם הם זוג עם ארבעה-חמישה ילדים (עדיין לא הספקתי לעקוב) שהם בנים בנוסף לכל - הם גרים בשכירות.
    הם עושים רעש מטורף (משחקים כדורגל) הם גוררים רהיטים (בצורה מוגזמת מאוד - בשעה ארבע בבוקר מספיק טוב?)
    ניגשנו לזוג והערנו להם שזה מאוד מפריע האבא מאוד נחמד לא ממש ענה (כנראה מפחד מאשתו) והאישה ישר שללה ואמרה "אתם הוזים" בעלי אמר לה למה שאומר סתם? איזה אינטרס יש לי להעליל עליכם כך?
    יום אחד הם שיחקו קלפים הילדים והיו דופקים את הידיים שלהם על הרצפה שזה עושה רעש שחבל על הזמן אז בעלי הלך להעיר להם האבא היה שם וגם צעק עליהם לא להרעיש כך יותר. אחרי יומיים הם עשו את זה שוב אז בעלי הלך שוב להעיר להם והאבא לא היה שם אז הוא אמר להם נכון שאבא שלכם כבר אמר לכם לא לעשות כך? הם הפסיקו. בעוד בעלי נכנס הביתה הוא שומע את האמא אומרת להם תמשיכו מה אתם מקשיבים לו, מי הוא בכלל, אולי ארבע שעות אחרי אני שומעת אותה עוד מדברת על זה מספרת על זה למישהו בטלפון וגם לאחד הבנים שלה שזה היה בשעה נורמלית (חמש בצהריים) ושרק יעז לעלות לכאן שוב יש לי מלא מה להגיד לו
17 תגובות
עמוד 1
  • זאת בעייה רצינית

• אין לנו ועד כי זה בית של שתי קומות (אנחנו והם גרים בדופלקס)
  • את מראה לי עכשיו את הצד ההפוך שאני נמצאת בו
    אנחנו אלו שעושים בעיות לשכנים מלמטה

• אז מרינה ספרי לי איך הם מגיבים שאני גם אגיב כך
  • הבנתי... צריך להיות חכם בדרך שפונים אליהם... יש כאלה שיעשו "דווקא" ככל שמתלוננים עליהם

• שנה וחצי
  • גם פה את מערבת את המגב???
    מתה עלייך!!!!!!!!!

• איך אני שונאת אנשים כאלה
  • גם אני לא כזו... ובטח לא נראה לי שצריך לרדת לרמה שלהם
  • אני חושבת שבטוב לא ילך איתם.....
    אולי ביקור אחד או שניים של המשטרה יפתור את הבעיה (את אומרת שהרעש הוא בשעות המנוחה). אם כי - שכנות טובה זה לא יביא.....
    אופציה נוספת - אם הם בשכירות - דברו עם בעל הבית, אולי זה יעזור.....
  • המשטרה לא תעזור לך פה..
    לבעלי יש חבר מהעבודה שיש לו גם סכסוך עם שכן כל שני וחמישי המשטרה אצלהם וזה לא עוזר בכלום... הם כבר הלכו להגיש תלונות כמה פעמים והגזימו עם זה ממש ואין מה לעשות לצערי.. בדירה הקודמת שלנו היו לנו שכנים כאלה וכמה שהערנו לא עזר.. הילדים שלהם היו יורדים לשחק בין 2-4 בימי שישי ושבת ועושים מלא רעש במדרגות יורדים עם רולרבליידס או סקייטבורד וכל מדרגה היית שומעת את הצעדים שלהם.. סיוט
    פה למזלינו זה רק 2 קומות של שכנים והם מזה שקטים.. אנשים טובים (לפחות עד כה)
  • איזה מבאס זה

• גלי תאמיני לי שזה כבר עבר לנו בראש
  • להורים שלי גם היו שכנים כאלה עד לא מזמן...
    אבא שלי התקשר כמה פעמים למשטרה ( הם ממש הפריעו בשעות המנוחה
    ואחרי 12 בלילה עם הגיטרה שלהם )...
    מתפללת בשבילך שהם יעפו כמה שיותר מוקדם

• הלוואי אני באמת מתפללת שהם יעופו
  • איזו אישה מעצבנת ומגעילה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה כיף לך שאת נחה צהריים.
    אנחנו עברנו דירה בגלל שכנים

אולי הבית שלך שקט מידי? שימי מוזיקה בווליום סביר או טלויזיה וככה לא תתיחסי לרעש שלהם.
    או שאולי את צריכה להתחיל לעבוד על עוד אחים לאופיר ואז לא תתיחסי לרעש שלהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה