מה הייתן עושות במקומי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החודש היו את כל התסמינים לבואה של ה וכן היו לי הפרשות חומות יום אחד. אתמול אחרי קצת אהבה יצא קצת דם וזהו, אין תסמינים ואין מחזור...

השאלה היא האם לקנות בדיקת הריון (הבעייה שהבטחתי לעצמי להפסיק לבזבז על זה כסף) או ללכת למקום שעושים את זה בחינם אבל אם ייצא שלילי אני יצטרך לשבת מול אחות ולהתמודד עם המבטים שלה (כאלה שמרחמים עליי, אני שונאת את זה)
    שתי הבדיקות הן בדיקות שתן ואין באפשרותי לעשות בדיקת דם או בטא.
    מה הייתן עושות??

Amanda
8 תגובות
עמוד 1
  • את כבר באיחור?
    כי אם כן הייתי עושה בדיקה ביתית. (למרות שאין ספק שכבר מגיע שלב שאנחנו מוציאות על זה יותר כסף מעל אוכל

All you need is love....
  • מרב
    נראה לי שאני ואת מבלות מול המחשב יותר מידי...חחח(כייף שאני לא לבד)
    הייתי אמורה לא לקבל ביום רביעי.. תסמינים של לפני מחזור שהסתכם ביום שישי ביום אחד של הפרשות חומות (קלות) ואתמול.. אחרי אהבה, אדום.. וזהו.

אוף, כבר הספדתי את החודש, מה קורה לי!!
    Amanda
  • אולי זה השתרשות.. תעשי בדיקת הריון ביתית. עוד 20 ש"ח..

• הלוואי 20, נסי 50 שקל לבדיקה ו 80 לשתי בדיקות (הרי מי קונה רק אחת!!) אבל את צודקת.. בסהכ כסף הרי המטרה קדושה!
    Amanda
  • בקופת החולים זה יותר זול

• אמנדה, לפי מה שהבנתי בקופות חולים זה 20 ש"ח..לכי על זה1
    את הרי לא יודעת מה קורה איתך ועדיף לעשות בדיקה לא?
    סקרנת גם אותי...

בהצלחה!

sOsHi
  • לצערי אני לא גרה בארץ ואין ממש קופת חולים פה.. אבל החלטתי, מחר אני קונה בדיקה ומבטיחה לעדכן (לטוב ולרע)

Amanda
  • מחזיקה אצבעות!!!
    ולגבי המחשב.... אני מכורההההההה.... אני בלימודים רוב היום ככה שזה הדבר היחיד שמעביר את הזמן

All you need is love....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה