אחסון צעצועים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואי למרות שיש חדר משחקים יש מלאאא....איפה אתם מאחסנות שיהיה מסודר יותר??מה לגבי משחקי קופסא?איפה לשים?חשבתי לקנות מגירות כאלו מכתר למשחקי קופסא אבל זה לא מכיל מי יודע כמה...המשחקים רחבים יותר ממה שחשבתי
4 תגובות
עמוד 1
  • קניתי באיקאה שחדה- בה מאחסנים את כל הספרים ומשחקי הקופסא. זה מסודר יפה ונגיש
  • בקופסאות של כתר, במגירות של המיטה ובארון בגדים, לצערי אין לי מקום לכוננית מיוחדת אז עד שנעבור דירה זה בתפזורת
  • את המשחקי קופסה במגירות או במדפים,
    את הספרים על מדפים,
    יש כוורת גדולה לצעצועים גדולים
    מגירות לדברים קטנים יותר
    וסלסילה גדולה לכל הקשקושים הקטנים.
    זה עדיין לא משנה - הסלון תמיד מלא צעצועים

• סיוט
    לספרים יש לו שידה של אקאה לספרים
    יש לי כוורת עם מגירות של איקאה לכל המשחקים והשטויות הקטנים
    יש לנו עוד ארונית שבא אני מאחסנת את כל הפזאלים ומשחקי הקופסה
    בקיצור עכשיו אין לי בעיה הבלאגן יתחיל כשנחזור לארץ ואין סיכוי שיהיה לנו מקום לכל הצעצועים שיש לעמית כאן (כי רב הכלי רכב שלו אופניים וכו... מטבחון בית משחק ועוד מלא דברים נמצאים בחדר משחקים שעשינו לו בבייסמנט חוץ מהחדר שלו)
    [URL=http://www.eliad.org]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה