מה צריך לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה שוב ושוב ומתאכזבת ומכיוון שאני יחסית חדשה בניסיונות הללו אולי יש טיפים או עצות לדברים מסוימים שיכולים לעזור לקליטה מהירה?
    אני יודעת שיש מאכלים מסוימים או תרגילי התעמלות שאמורים לעזור, מישהי יודעת משהו ויכולה לומר?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אם היינו יודעים את התשובות הפורום הזה לא היה קיים...
    טיפים לקליטה מהירה? קצת קשה, מה שיכול לעזור זה להפסיק לעשן ולשתות אלכוהול. לא לחשוב על זה, להנות ולהרגע (הלוואי שהיה קל ליישם)
    מאכלים מסויימים ותרגילי התעמלות? אין לי מושג, בעיקרון נסי לאכול בריא ולהתעמל מינימום 30 דקות ביום.. זה מה שהמומחים אומרים.
    אל תשכחי למצוא את הימים הפוריים וחומצה פולית!
    בהצלחה וקליטה מהירה!

Amanda
  • אילו היינו יודעות כולנו היינו כבר בהריון חח זה נכון אבל שמעתי שיש דברים שיכולים להעלות מעט את האחוזים החיוביים.
    אני אתחיל באמת להתעמל כחצי שעה ביום וחומצה פולית רק קניתי..
    אבל אני עדיין מפספסת את הימים הפוריים , כלומר אני בודקת לפי התאריכים ואף פעם זה לא מדוייק. חוץ ממעקב זקיקים מה יכול לגלות לי את המועד?
  • כל אחת שונה. יש כאלה שזה בא בקלות ויש כאלו שצריכות להתאמץ קצת יותר.
    באופן כללי להרגע, לפני שנה של נסיונות עדיין לא מוגדר כיש בעיה. מומלץ כמובן לאכול בריא לעסוק בפעילות גופנית, חומצה פולית, לא לעשן ולשתות, אחרי קיום יחסין אפשר להשים כרית כדי להרים את האגן על מנת שהזרע ישאר בפנים (10-20 דקות), אם את יכולה לזהות ביוץ (לבד, מעקב זקיקים, ערכות-אפילו שאני חושבת שזה בזבוז) אז לקיום סביב הביוץ ולא לחשוב על זה להנות מזה.
    אין נוסחה מדויקת, תערכי את הניסויים שלך ותעדכני אותנו כשזה יעבוד, אולי תמצאי רעיון לסטארטאפ...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה