מישהי "נתקלה" במחלה בשם "ברונכוליטיס"?? - עדכון - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשעשינו אינהלציה, שמתי על עצמי גם מסיכה (את זו של המבוגרים), זה קצת הקל על נועם לראות אותי עם זה תחזיקי אותה עלייך, חיבוק, מול הטלויזיה, או להקריא סיפור.למשוך את הכמה דקות הלא נעימות האלה עד שנגמר.......
הנני כאן!
תודה על האינפורמציה בנות
היי בנות קודם כל רפואה שלמה,קצת סדר בדברים בתור אחות מחלקת ילדים{והמחלקה שלנו בתקופה הזאת מלאה בילדיים נשימתיים כולל ברונכיוליטיסים למינהם}אכן זאת מחלה וירלית שגורמת להצירות של דרכי הנשימה בקטנים שנקראים ברונכיולים נוצרת בצקת יחד עם הצטברות של ריר וליחה זה אופייני לרוב עד גיל שנתיים סוג הוירוס נקרא rsv מגילים אותו ע"י שאיבת הפרשה מהאף מי ש"חוטף" את המחלה בצורה הקשה שלה אלו לרוב פגים,ילדים עם מחלות כרוניות ומחלות לב וריאה אז המחלה כוללת חום,צינון,שיעול וכו..אצל תינוקות קטנטנים זה יכול להגיע עד הפסקת נשימה לכן בדרך כלל תינוק שמגיע עד מצוקה נשימתית יאושפז בבית חולים הטיפול לרוב הוא תמיכה -אם זה חמצן אינלציות אצלנו מטפלים באינלציות אדרנלין ומי מלח ונטולין אם זה לא אסטמה בנוסף אז ונטולין ממש לא עוזר.חשוב להקפיד לשטוף ידיים אחרי הטיפול בילד וכמובן לאוורר חדרים,מהלך המחלה יכול לקחת 4 ימים ואפילו 10 ימים יש ילדים שיסיימו את המחלה ועדיין ישתעלו כך שההתאוששות לוקחת זמן וממש לא בהכרח רק יומיים שלושה בתקווה שאצל דניאל זה יהיה פחות.אבל עדין באופן כללי זה לוקח זמן. המון בריאות
לצערי אני נאלצת להיות קצת פחות מעודדת ולהגיד לך שתקפידי שהרופא יבדוק לילד גם סטורציה ולא יישחק את תפקיד אלוהים במידה וזה מחמיר
מכירה יותר מדיי מקרוב לצערי...
גם אני מכירה יותר מדי מקרוב שהיתה בת שבעה חודשים אובחנה עם ברונכיליטיס אבל היום זה כבר ברונכיט 2 התקפים בחודש עם שיעול מלחיץ ומלא ליחה וציפצופים וחירחורים הכל הכל, כל החבילה
כמו שהבנות כתבו חשוב באמת לשים לב לילד מבחינה נשימתית,יש תינוקות שיקבלו זאת קל ויש כאלה שיצטרכו טיפול כולל חמצן,אז יד על הדופק מאוד חשוב ואין כמו תחושה של אמא. תרגישו טוב ושיעבור בקלות ומהר
רפואה שלמה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!