ושוב שלילי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז לא! שוב קניתי בדיקה ושוב בזבוז של כסף..
    אוף, ממש אין עם מי לדבר וכמובן שמחתי שהחלטתי לא ללכת לעשות בדיקה אצל הרופא כי הרגע דיברתי עם איזה אחות בטלפון ובקושי החזקתי את הדמעות בפנים.
    איזה קשה זה כשלא מוצאים מידע, ברגע שהתקשרתי הבנתי שזו טעות וזה בדיוק מה שהסבירו לי בנחמדות שלפעמים המחזור מאחר ואין מה לעשות.
    מאיפה אני ימצא את הכוח, אני אפילו לא יודעת מאיזה יום להתחיל לספור כי הרי לא קיבלתי החודש ואני יודעת שזה הלחץ וכל העיסוקים מסביב שלאט לאט ממוטטים אותי. והרי כל העסק הזה של לנסות להרגע ולהנות הרי לא ממש תופס פה, איך אני יכולה להרגע כשעברו שנתיים ויש לי לפחות עוד 10 חודשים עד תחילת תהליך ההפרייה.. החלום הרי כל כך רחוק ממני, כל כך רחוק...

Amanda
8 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי יהיה בסדר תזכרי שיש עוד הרבה בנות באותו המצב כמו שלך ,כמוני למשל ואני שולחת לך המון

http://www.holdthatpic.com/
  • אמנדה יקרה,
    התגובות שלך לא שונות משלנו, הרגשות שלך מזכירות את שלנו.מ אנחנו מבינות אותך זה מתסכל, קשה, מאכזב אבל מהיאוש שום דבר לא יתקדם. צריך לנשום כמה נשימות ארוכות ולהאמין בעצמך ולהאמין בגוף שלך ככל שנרגע הכל יחזור לשגרה אמרתי זאת פעם ואמשיך להגיד זה יקרה לך מתוקה, זה רק עניין של זמן צריך המון אבל המון סבלנות ותמיכה חום ואהבה אבל בסוף את תחבקי את הילד שלך את תזכי להיות אמא.
    אל יאוש מתוקה בשביל זה אנחנו פה כדי להראות לך את הקשת מבין העננים.
  • כן אמנדה אל ייאוש הבנות צודקות את יודעת רב אמר לי שזה טוב להדליק במשך 14 יום נר לכבוד הצדיק רבי אברהם יחיאל פיש בן זבטל שידוע שהיה עושה ניסים אז תדליקי בלי נדר ותבקשי מבורא עולם רחמים שייפתח את רחמך ותהיי רגועה אני יודעת זה מה זה קשה אבל אין ברירה צריך להיות רגועות....
    בהצלחה נשמה אל תשכחי ד' אוהב אותך!!!

אין שום יאוש בעולם כלל!!!
  • חבל שאין לך אפשרות לעשות בדיקות דם...הן הרי הכי אמינות. כשבדיקות שתן הרבה פעמים לא מזהות הריון, בדיקות דם כן. זה מוזר התופעה שתיארת...זה לא דומה למחזור...
  • אין מה להתאייש..אם לא החודש, אז חודש הבא!
    תהיי חזקה, זה יקרה בסוף!
  • אמנדה...

All you need is love....
  • תודה בנות, אתן מדהימות!
    אני שמחה שמצאתי מקום כל כך תומך לשפוך את הלב..

Amanda

• ~ ~ ~
    להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם
    ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)