אוףףףףףף עם המעון :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהמעון / גן לא היו מתקשרים בכלל לברר מה קורה עם הילד אחרי 4 ימים שלא היה בגן?
    דנדוש מיום חמישי בבית ואף לא טלפון אחד לשאול לשלומה

4 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו מתקשרים ביום השלישי שהילד לא מגיע

אני הייתי מהר מאוד עושה בדק בית במעון מזה תופסת לילדה חזק את היד
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קודם כל החלמה מהירה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אם אני זוכרת נכון - זאת לא התלונה הראשונה שלך על המעון, והרבה פעמים כתבתי לך לחפש לה מקום אחר וכתגובה כתבת שאין מקום אחר בשכונה שלכם.
    אז אני באמת לא יודעת מה לכתוב לך. האמת? אני במקומך הייתי מעדיפה שתהיה בבית ולא במקום שבו יש איזו "אורנה" מאיימת שתופסת לילדים בחוזקה את היד ומפחידה אותם... אני חושבת שאת יודעת את התשובה - חפשי מקום אחר. עדיף שתסעי איתה קצת יותר כל בוקר ואחה"צ למקום טוב מאשר שתמשיך לסבול.....
  • מה את מצפה שנגיד לך?? הרי אמרו לך כמה וכמה פעמים להעביר לגן אחר ואמרת שאין שום אפשרות. אז מה הטעם לחזור על הדברים?
    אז זהו הן חארות שלא מתקשרות ואת יכולה להסתכל בפורום אחורה תראי מה קרה לסייעת שאחזה חזק ביד של הילדה שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה