היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף איזה יום היה לי אתמול ! הייתי לבד עם ילדה חולה מהבוקר , עם ירין גם משעה 1 .פירפרתי בין שניהם , מקלחות , הנקות , ארוחת ערב, הכל עשיתי לבד, ובסוף עד שסוף סוף היא נרדמה ב20:00 (אחרי שחצי שעה נתתי לה לעשות אותי מוצץ אנושי העיקר שתרדם ) ירין נתן איזה צרחה על כלום , העיר אותה אחרי 5 דקות בדיוק ומאז היא רק בוכה עד 22:30! חטפתי את הקריזה של החיים ! בעלי חזר ,ראה אותי בקריזה ונראה לי שהיה בטוח שככה אני כל היום , אבל די, השעות האלו , קשות! אחרי שכל היום אני תקועה בבית ולא יוצאת לרגע , כל היום מניקה מנדנדת מקלחת מחליפה, מפרפרת בין ירין לאוריאן , שזה לא יבכה ושהיא לא תבכה ,וששניהם יהיו מרוצים ...כבר אין לי כוחות בשעות האלו .. בסוף צנחתי למיטה בלי ארוחת ערב ובלי מקלחת , פשוט ככה , ממוטטת ועם חשק לבכות כבר.. ולא שהלילה היה טוב יותר, היא קמה כל שעה וחצי - שעתיים - השתעלה בטירוף , היתה רעבה כל הזמן , וקמה סופית ב5:30 אוף הייתי חייבת לשפוך !
17 תגובות
עמוד 1
יש כאלה ימים קשים יותר קשים פחות יש לך אולי איזה שכנה שיכולה לבוא לעזור לך קצת בערבים?
החלמה מהירה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אין שכנה כזו .. ממש היה עוזר לי ... ובטח שלקחתי לרופאה..פעמיים . הריאות נקיות .אמרה שאם זה לא משתפר עד רביעי - חמיש- לחזור אליה..
זו תקופה שתעבור כשהם יגדלו קצת בנתיים תנוחי בכל הזדמנות
יש גם ימים כאלה... אם הייתי גרה לידך בטוח הייתי באה לעזור לך
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
יקירתי חבל שאת לא גרה קרוב, הייתי באה לעזור
יו כל הכבוד לך..מסירה בפנייך את הכובע זה באמת לא מובן מאליו ולא פשוט אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי אמא שלי בימים האלה שנמצאת פה .גם גאיה חולה ולקחת 2 ילדים לרופאים ואחכ להתמודד בבית....כרגע עוד קצת גדול עלי
כל הכבוד לך וישר כח
ואוו איך אני מזדהה, אני גם במצבך, היום כבר הספקתי לבכות+ לריב עם בעלי בטלפון. זה כ"כ קשה שהם חולים. אני כל הזמן אומרת לעצמי עוד שנה יהיה בעז"ה יותר קל! אמן!
]
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אוי מותק נשמע כאילו אני מדברת אבל את יודעת מה שאלתי אתמול את בעלי אם הוא היה רוצה להחליף איתי ולהשאר בבית ושאני אלך לעבוד והוא ענה שלא הוא אמר שהוא לא יוכל להתמודד עם הטיפול של שניהם יחד של עמית לבד אולי אבל שניהם יחד אין סיכוי חחח מה שמוכיח שאנחנו פשוט מדהימות גם אני אתמול הרגשתי כמו סופר וומן מתזזת בין האמבטיות מניקה מסדרת מבשלת ואז בשעה 9 ששניהם נרדמו פתאום שמתי לב שכל כך כואב לי הגרון ושמרב שהייתי עסוקה כל היום לא היה לי זמן לשים לב לזה בכלל וצנחתי כמוך למיטה רק שעידו החליט שהוא מתעורר ולא בא לו לישון [URL=http://www.eliad.org]