סיפרתי בעבודה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני בהריון

10 תגובות
עמוד 1
  • גם את בהריון?? מזל טוב!!!
  • למה הם לא הגיבו בשמחה ??

העיקר שהסלע ירד מהלב

• מה את צריכה שיקפצו עלייך? מספיק יש לך אותנו על הראש
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• מאמי יש לך אותנו זה מספיק
  • אני כל כך מבינה אותך לגבי הלחץ לספר.. ככה גם אני הרגשתי.
    חבל שאנחנו צריכות להילחץ מלספר משהו כל כך קסום...

ואני עם אורטל, אני לא חושבת שמעסיקים סבירים קופצים משמחה, אחרי הכל אנחו רק עובדים בשבילם, גם אם הם מסמפטים אותנו ברובד האישי. אל תרגישי לא נעים בגלל זה.

אני בטוחה שהיא שמחה בשבילך ומקווה שילך לך טוב, כמו שהיא אכן שידרה לך, אחרי הכל, סיפרת שהיא מקסימה...

מצטרפת לשאלה לגבי הגן...

ענבל
  • המון מזל טוב...

• וואי, אני בעבודה מעשית עוד לא סיפרתי..
    ולחברות בלימודים גם עוד לא סיפרתי!

אם יש משהו שעושה לי נאחס על הלב זה תגובות חסרות טאקט של אנשים.. אז אני פשוט דוחה את זה ...
    מחכה שייראו עליי וישאלו לבד!

אבל למנחה שלי בעבודה מעשית חייבת לספר, למרות שזה לא גורע ממני שום דבר מהשנה האוניברסיטאית..

כיף שהגיבו יפה.. תשמעי, יש בוסים שמגיבים בכזו אנטיפטיות מגעילה שעדיף שלא יקפצו משמחה אבל עדיין יהיה יפה.
  • ככל הזכור לי חייבים לעדכן עד שבוע 18 פלוס 6 כולל. ואני חושבת שאין מה להסתיר מה איכפת לי שידעו? ההיפך רק מקל עלי.
    ובנות ראיתי את התגובות של כולן אני בהוריקן של מחשבות ותחושות ורגשות ומקווה להגיב ולעדכן בקרוב. תודה לכן על הכל

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה