-
אני חושבת שזה טעות להכניס את הילדים למיטה שלכם.
אני לא אשקר גם אני עשיתי את זה עם גאיה ( כל הטעויות עושים עם הילד
הראשון ).
אבל אח"כ הבנתי שזה רק פוגע ביחסים ביני לבין בעלי וגם אני קמה בבוקר
תפוסה.
אז הילדים ישנים במיטות שלהם וטוב להם וטוב לי.
-
טוב.... את כבר מכירה את דעתי..
"..מישהו צחק עלי
ושלח אותך אלי,
איך זה הפכת
על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי
כי ליבי כבר לא חופשי,
ככה נשביתי
למה לא להודות..."
-
את האמת, אין לי בעיה שבני בא לבקר וישן מחובק . עד החתונה זה יעבור לו בטוח .
http://www.holdthatpic.com/
-
בשום אופן לא הייתי נותנת לו לישון איתנו במיטה כמה פעמים נתתי לו כשהיה ממש חולה ולא יכולתי לשים אותו במיטה לבד
יותר נוח לנו ולו לישון במיטה שלו
וכי הילד חייב להפריד שזו המיטה שלו וזו המיטה של אבא ואמא הכי נוח להיות קצת פרטיות [++]
-
אני ממש נגד
מוריה לא באה אלינו למיטה אף פעם
אני גם לא אוהבת "שמציקים" לי בלילה
קרן
[url=http://www.glitterfly.com]
-
אופיר שלי ישנה איתנו רק שהיא ממש בוכה וגם אני מביאה אותה וכשהיא נרדמת אני מחזירה אותה למיטה שלה
-
כל ילד ישן במיטה שלו....אבל בעיקרון.
הרבה פעמים יש יוצאים מן הכלל
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
אני ממש נגד.
עדן יודעת שהיא באה אלינו למיטה רק בבוקר לפני הגן. אצלינו במיטה מלבישים אותה והיא שותה את הבקבוק עם התה.
אחרי הגן אם בא לה להתפנק במיטה שלנו אין לי בעיה אבל בלילה כל אחד במיטה שלו.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
טוב אני בעד, וכן כן כל פסיכולוגית של ילדים תגיד שזה לא בריא.
ליעד ישן איתי עד גיל שלוש וחצי, ספיר עד שנתיים וחצי,
האמת כיף לי בטירוף, אנחנו גרים אצל ההורים שלי עכשיו ולמרות
שיש לה מיטה היא ישנה איתי !
מודה נראה לי שאני רוצה את זה יותר ממנה.
-
אני בעד. איילי ישן איתי
:55555
-
בעיקרון אנחנו נגד...
לכל אחד יש את המיטה שלו וגם אריאל לא אוהב לישון במיטה אחרת...הוא אוהב את המיטה שלו
-
אוריקי נרדם במיטה שלו, ומגיע אלינו אם הוא מתעורר בלילה. הכי כיף לישון איתו בחיבוקי, מה שגם הוא כל כך מבסוט שהוא אצלנו במיטה שכמה דקות ראשונות הוא מנשק אותי ונדרם תוך כדי ליטופים. מתווווקי.
-
אני נגד.
גם אני עברתי תקופה כזו שזה היה פשוט נוח לי.
בעלי התחיל קורס בתנאי פנימייה, ומצאתי את עצמי ישנה לבד בלילות, ואין דבר יותר כיפי מלישון עם הבייבי שלך...
בקיצור, הוא התחיל להתרגל לישון איתי במיטה - ושנינו נהננו מזה, ואז כשכבר הקורס של בעלי הסתיים זה הפך לסיוט!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
כל עוד זה לא מפריע ללהורים אין בעיה
אני אישית מעדיפה שהילדים ישנו בחדר שלהם..
-
אני עם מורן פילטר על כל מילה שהיא רשמה
-
לירין מותר להיות במיטה שלנו החל מ7 בבוקר . לפני כן זה עבורינו "לילה" וכל אחד במיטתו .
פעם במליון שה אני ישנה איתו צהריים אבל זה סתם לפינוק.. בגדל - כל אחד במיטה שלו .
-
-
אצלי כל אחד ישן במיטה שלו,
רק שהם חולים הם ישנים איתנו...
שהייתי מניקה, ורותם היתה קמה בלילה לאכול,
הייתי מביאה אותה אלי למיטה, ומניקה ונרדמת יחד איתה...
שרית,
אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
-
אני נגד... אצלי הילדים ישנים במיטה שלהם רק במקרה שהם חולים הם ישנים איתי
]
]
-
ברמת העיקרון אני נגד
אבל כשעידן היה בן 7 חודשים עד גיל שנה ישן איתנו... הסיבה, נמאס לי לקום כל 40 דקות!!!!
ככה היה יונק חופשי כל הלילה כשנגמל עבר חזרה למיטה שלו
בשגרה הוא ישן במיטה שלו בבוקר הוא בא אלינו לראות לולי עד שנלביש אותו
שישי-שבת הוא ישן איתי צהריים במיטה שלנו
ועכשיו שהוא חולה הוא איתנו במיטה
לאמא שלי יש בבטן גור
וכשיגדל נשחק בכדור
גם אם יצא מקומט וקירח,
אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
-
אני מגיל אפס הרגלתי את שקד לישון במיטה שלו! עשיתי הכל כדי לא להרגיל אותו למיטה שלנו וזה עבד.
כיום, הוא מבקש לפעמים לבוא למיטה שלנו. אני מסכימה. אבל הוא עצמו לא ממש אוהב את זה ומבקש לחזור למיטה שלו.
לפעמים ממש בא לי לישון איתו, אבל הוא מעדיף שלא
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
גנית אני חייבת לתקן אותך ואחרי שיחה עם פסיכולוגית אז שתדעי לך שאין בעיה שילד ישן עם הוריו עד גיל 4 (אין לי מושג למה דווקא הגיל הזה). אבל חשוב שגם זה יהיה בגבולות - אפשר לישון במיטה של אמא ואבא אבל לא להירדם בה. כלומר להירדם במיטה שלך ובאמצע הלילה רוצה תעבור נסכים. ודבר שני וגם מאוד חשוב זה מותר ואפשרי כל עוד זה לא פוגע בזוגיות. אם זה משהו שפוגע בזוגיות אז להימנע מזה לחלוטין.
אני יכולה לומר לכן שלהב ישנה איתנו ועוברת כל לילה אלינו למיטה. אבלללללללללל בשבוע האחרון זה פשוט התחיל להיות בהיסחפות היא רוצה רק במיטה שלנו 10 דקות אחרי שהיא נרדמת היא כבר רוצה לעבור, וזה פוגע ואפילו פוגע מאוד בזוגיות. ועכשיו אנחנו בטיפול להפסיק את התופעה הזאת ולשים את הגבול המומלץ.
ואת האמת להגיד לכן - הלוואי הלוואי הלוואי אמן אמן אמן שהייתי יכולה לחזור אחורה ופשוט לא להתחיל עם זה. ובילד הבא זה כבר לא יקרה (אני מקווה
-
יותם יישן איתי כל הזמן, ואין מצב שהוא עובר למיטה משלו בשנים הקרובות

-
כשיונתן היה תינוק היה ישן במיטה שלנו בבקרים כל עוד הייתי בחופשת לידה (ככה הייתי מרדימה אותו שישן עוד קצת)
עכשיו הוא לא ישן איתנו פשוט כי זה סיוט - הוא קופץ עלינו, מפליק לנו ושם עלינו את הרגלים - זה פשוט לא נוח.
איתמר לא ישן איתנו במיטה - לפעמים בבקרים אני מרדימה אותו ככה כדי למשוך עוד איזה חצי שעה-שעה.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
לי זה לא מתאים
-
גם ככה הקטנטונת שלי עוברת למיטה שלי באמצע הלילה כי אין לי כוח לקום כל הלילה להנקות ולהרדמות..... אז בכלל כבר אין מקום....
-
לי אין כל כך בעיה אני אוהבת שהיא נרדמת אצלי במיטה אחר כך אני מעבירה אותה למיטה שלה
האמת לגבי דנדוש מאז שהיתה ממש תינוקת קטנה היתה ישנה איתי במיטה בהוראת רופאים בגלל הבעיות שהיו לה עם החסימה הנשימתית והבעיה עם השקדים אז שתינו התרגלנו לכך
שהיא מתעוררת באמצע הלילה אני מעבירה אותה אלי חזרה ואנחנו ישנות עד הבוקר בכייף