אפשר להצטרף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני קוראת סמויה בפורום זמן די רב, והחלטתי היום בפעם הראשונה לכתוב...

אז ככה בקצרה לפני 9חודשים נכנסתי להריון, הניסיון הצליח על הפעם הראשונה.
    לצערי ההריון לא התקדם ובשבוע 5 עברתי הפלה טבעית ללא גרידה.
    מאז בעצם 8 חודשים , אני פשוט לא מצליחה להיכנס להריון.
    כיביכול הכל תקין המחזור סדיר פחות או יותר, וגם הרי נכנסתי כבר להריון...

התחלתי להשתמש בבדיקות ביוץ כדי לבדוק שאני לא מפספסת את הביוץ, ולמשל החודש הביוץ יצא ביום ה - 15 אבל קיבלתי את המחזור ביום ה25...מה שאומר שהזמן בין הביוץ למחזור הוא 10 ימים...וקראתי שזה קצר מדי בשביל שהביצית המופרית תצליח להשתרש ברחם

כבר קבעתי תור לרופאה
    אבל האם מישהי שמעה על זה?
    מה הטיפול שעושים במקרה כזה?

תודה לכולן מראש
5 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • הי

תראי, אני שאלתי את ד|ר ישי באותו נושא (רק שבמקרה שלי הפוך: בין מחזור לביוץ עברו יותר מ 14 יום), אז הוא ענה שזה לא מטמתיקה, זה לא חייב להיות בדיוק 14 יום, זה יכול להיות +/-....
  • תודה על התגובות...
    טוב לדעת שלא צריך לעבור את כל התקופה הקשה הזאת לבד..

soshi לא נראה לי שהגוף עדיין בטראומה בכל זאת עברו כבר 8 חודשים מאז...והמחזורים די סדירים...
    yulik תודה על התגובה, פשוט קראתי באינטרנט ש10 ימים זה מעט מדי, שלביצית המופרית אין מספיק זמן להשתרש ברחם
    בכל אופן יכול להיות שהבדיקות ביוץ האלה מטעות, ובדיקת דם תראה שהכל בסדר...מי יודע

בכל אופן קבעתי תור לדיקור סיני, שמעתי שלפעמים זה יכול לעזור לאזן את המערכת ההורמונלית...

האמת שאני כבר די נואשת, ומנסה בכל דרך אפשרית להגיע להריון המיוחל
  • האם גם כשנכנסים להריון יש קצת כאבים בבטן התחתונה כאילו קצת עיקצוצים כאלו??.

אני בהריון
  • ברוך הבאה והמון בהצלחה....

בדיקות ביוץ הכי לא אמינות שיש..... תתייעצי עם רופא מה ממליץ לך לעשות.

ובהצלחה שוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה