אשמח מאוד לדעתכן בעניין... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש איזשהו עניין יושב לי על ה-
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
16 תגובות
עמוד 1
  • אני אגיד לך , לדעתי היא בטח חושבת שאפשר להיות חברה של כולם ..
    וזה נכון , אבל מה שהיא לא קולטת , או עוצמת עין כדי לא לראות , זה שאת אותו הקטע שעשו לך , הם יכולות לעשות גם לה בבוא היום (אם יבוא)
    היא כביכול בסדר איתך , ואוהבת אותך ומסתדרת איתך , אבל רוצה גם את חברתן ,
    שכרגע הן לא פגעו בה אז טוב לה, והיא מסתירה ממך כיהיא ידעת שהנקודה הזו רגישה ופוגעת בך .

אפשר להיות חברה שלה, למה לא, אבל דברי איתה פחות על כל שאר הבנות , כי בכל זאת..לכי תדעי מה עובר אליהן ומה נשאר אצלה..
    וכמה שאני מבינה אותך ..גם אני נפגעתי נורא מחברות לאחרונה. יותר מדי ..
  • זה עיניין של הרגשה אישית שלך. את צריכה להחליט אם את רוצה להמשיך איתה בקשר או לא בלי שום קשר לשאר הבנות.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • עשית לי פלאש באק
  • נטלי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לדעתי תמשיכי על היחסים איתה כרגיל...לא אמור להפריע לך שהיא ניפגשת עם אותן בנות..לך יש את הנסיבות שלך ל-למה את לא מגיעה ואם לא מבינים אותך זבשל"ם:)

• הכל תלוי בדינמיקה ביניכן. זה נראה לי קצת טעון ליהשאר בקשר קרוב עם מישהי שממשיכה כאילו כרגיל איתן בידיעה גמורה כמה זה פגע בך.

אבל תביני גם אותה- איה אוהבת אותך ואותן והיא די תקועה באמצע...

איך שלא יהיה אני יודעת שלי קשה לשמור על הפה שלי ואני הייתי שואלת אותה, כדרך אגב, אם לא מפריע לה שאת כחברה טובה כל כך פגועה מהן והיא ממשיכה איתן כרגיל...

אבל שוב, זה תלוי בך. מי יודע אולי היא זו שתתווך ביניכן ועוד תשלימו

בכל אופן גם לי קרה מקרה די דומה ובאתי לזה בגישה של אורטל, המשפחה שלי זה מה שחשוב ואני במקום אחר עכשיו. החיים ממשיכים קדימה ואין לנו שליטה על זה.

סליחה על החפירה

ענבל
  • רשמת שעברת לדרום
    גם אני דרומית
    מאיפה את?

• ענבל, עלית בדיוק על הנקודה שהכי מפריעה לי:
    שהיא יודעת עד כמה הן לא היו בסדר ופגעו בי והיא עדיין ממשיכה לשמור איתן על קשר... בלי שזה מציק לה!

שוב, אני האחרונה שצריכה להתערב לה בבחירות חברתיות, והיא בנאדם חופשי כמובן... ואני גם לא רוצה שתשמש הסנגורית שלי
  • תראי, חברויות בין בנות - בין נשים - הן בעייתיות. יש את הקטע הזה של נקבות (וסליחה אם פגעתי במישהי
  • שאלה (אני יודעת שזה לא מה ששאלת) - אם המארגנת התקשרה אליך ולא ענית, נשמע שזה היה כדי ליידע אותך שהמפגש מתקיים בכל זאת... את בחרת לא לענות לה וזה גם בסדר, אבל אני לא מבינה למה נפגעת כ"כ... אולי זו היתה אי הבנה?
    נכון שלא יפה ש"האשימו" אותך בהברזה שלא תכננת להבריז אבל זה כנראה יצא מפרופורציה ונרגע אחרי כמה ימים

לגבי החברה, יש אנשים שמחליטים לחתוך כשלא מתאים להם ויש אנשים שנמנעים מעימותים, היא כנראה מהסוג השני וזה שהיא לא נלחמת בהן לא בהכרח מעיד על כך שהיא חברה לא טובה
  • נטלי ושאר החברות ענו לך נכון ויפה
  • אני בכלל כמו אחת דינוזאורית מאמינה בגבר יחיד לחיים..ובחברה יחידה
    חבורה של נקבות זה נחמד בתור "לפיפגש לצחוקים מדי פעם"...אבל תכלס חברה..יענו אחת ויחידה - יש לי רק אחת חיים שלי
  • תודה לכל המגיבות! רובכן בהחלט חיזקתן את התחושות שליוו אותי מאז אותו מקרה...
  • אני רק אומר מה אני הייתי עושה במקומך. הייתי מנתקת את הקשר.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם ככה, אני מאוד מבינה אותך
  • זאת הרגשה מבאסת (לנתק קשר), אבל יש קשרים שבהחלט עדיף לנתק אותם.
    בעיקר אם מתבזבזת יותר מידי אנרגיה (בעיקר שלילית) על הקשר הזה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה