זהו מהיום................... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוזרים לשיגרה מקווה שילך חלק אחרי כמעט שבוע בבית מקסימום אני מחר אחרוג ואשאיר לה מוצץ בבוקר שיהיה לה קל (במעון היא בכלל בלי מוצץ מגיל 7 חודשים) וגם משחק , חפץ , בובה משהו
    אחרי חפירות שבוע שלם של דורה

6 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה
    רק בריאות!!!

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רק בריאות
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • רק בריאות

כשאת מדברת עם המנהלת תגידי לה שעבר ועובר על דנדוש הרבה ושתיתן לה, ושתורה לתת לה יחס קצת יותר מיוחד מבדרך כלל, לרבות חום אהבה וסבלנות... ותבהירי לה שכל הסיפור עם אורנה (שאני בטוחה שתפתחי בפניה) בכלל בכלל לא מקובל עליך, ובמיוחד לא בתקופה כזו שדנדוש צריכה יחס סופר טוב היות והיא מתמודדת עם ניתוח כושל, חולשה אחרי מחלה ארוכה ועוד.

באסרטיביות אבל לא בתוקפנות יתרה- כי זה מביא לעמדת מגננה ולא לתוצאות בשטח..

בהצלחה
  • תודה הפרידה בבוקר היתה לה קשה הגננת הראשית לקחה אותה ממני הרימה אותה וחיבקה ודנדוש היתה עם מוצץ (0שזה נדיר מאוד בגן) ועם בובת פיל שהיא כל כך אוהבת
    מה גם ש......................................................................................
    הגננת הראשית טענה שלא שמה לב שדנדוש לא היתה כבר כל השבוע אבל טוענת שהתקשרה נדמה לה יום ראשון שזה לא היה ולא נברא ואמרתי לה שאבא שלי כל היום היה בבית ולא היה טלפון וגם אלי לפון לא היתה שיחה מהם

• בריאות, בריאות, בריאות.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה