-
היה לי קטע כזה עם חמותי אבל לא בקטע של נקיון.
בקטע שכל מה שהיה חדש בבית שלנו לא היה טוב בשבילה.
קנינו שולחן היא אמרה שהוא רחב מידי קנינו פינת אוכל היא אמרה שהכיסאות לא נוחים קנינו כיסא עץ עתיק כזה ליופי היא אמרה שהוא לא נוח קנינו מנורה חדשה היא אמרה שהיא לא מספיק מאירה!
יום אחד קנינו תמונה והיא באה היא אמרה וואיי איזה תמונה היא באמת יפה אבל בטוח שהיא לא גדולה מידי לקיר הזה???
-
במיקרה אמא שלי היתה אתמול סידרתי את הבית אבל לא באופן מיוחד .
מה שלא ניראה לה היא סידדרה בעצמה ואמרתי תודה חסכה לי עבודה .
כך גם כשחמתי באה היא עוזרתי ליי לסדר ואני אומרת תודה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
-
חחח ליטוש אחלה תשובה נתת לה
-
לאמא שלי ז"ל לא עשיתי אף פעם סדר מיוחד
לחמותי מאידך, היא לא תגיד, אבל תהיה הרגשה שלא משנה מה, זה לא מספיק טוב, מזל שהיא באה אלינו פעם בשלוש שנים בערך... (בשיא הרצינות, לא בציניות...)
-
אף פעם לא סידרתי את הבית לכבוד ההורים שלי.
כשבאים אנשים "זרים" יותר אז אני משתדלת לארגן את הבית (למרות שאין הרבה בלאגן).
אבל- אמא שלי עוקצנית לא פחות מאמא שלך, על כל מיני דברים אחרים. היא מעירה בעקיצה. אבל אני יודעת שזה בא לה טבעי ולא בכוונה של לפגוע, היא פשוט חונכה ככה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
פיתוש, אני מסדרת ואני בלחץ בגלל שככה אני. ההורים לא יגידו כלום אבל לי לא יהיה נעים

-
אני ממש לא מסדרת לכבוד אמא שלי, לכבוד חמותי כן אבל היא אף פעם לא מעירה.
אמא שלי לפעמים שוטפת כלים ומקפלת כדי לעזור לנו, אני גם זוכרת שסבתא שלי היתה מקפלת ושוטפת כלים כדי לעזור להורים שלי ביום שהיא לקחה אותנו מהבי"ס.
]
-
אהה, שכחתי לציין, שמעולם לא היו בגדים זרוקים מתחת למיטות של הילדים..
אמרתי לה את זה,אז היא אומרת לי- "כן?!? אז מה יש שם מתחת? תמיד אני רואה שם כזה בלאגן!!"
יש שם קופסאות של כתר עם צעצועים..
-
אמא שלי לא מתייחסת לניקיון של הבית שלי בכלל,
היא בעצמה כשהיתה צעירה כמוני ועבדה, כמוני, לא יכלה להרשות לעצמה לנקות את הבית כל דקה, לכן היא מבינה אותי
-
תראי ..אני משתדלת שלא יהיהסדום ועמורה בבית , אבל לא מתקתקת הכל , וכן יש כלים וכביסות וכו ..
ואם היא אומרת משהו אז אני אומרת בצחוק כמובן , שהבית מחכה ושכלום כבר לא רודף אחרי..ושיותר חשוב לי לא להיות העבד של הבית ..
יותר מרגיז כשאמא שלי באה,מתקתקת את כלללל הבית ואת כלללללל הכביסות ואת הילדים טיפ טופ ומבשלת הכלללל ובסוף שותה קפה באיזי כאילו שלא עשתה כלום ..
וכאילו זה לא קשה , ועוד אומרת לי - למה הילדה משתעלת ? צריך להלביש אותה, פנינה!
לא,כי השארתי אותה ערומה בחוץ נכון?
ולמה היא בוכה?תתני לה לאכול , מסכנה הילדה , רעבה !
נותנת לה לאכול !!!!!!!!!!!!! מה אני מרעיבה את הילדה?
מעצבן !
-
וואי בדיוק היה לי מקרה כזה השבוע חזרתי גמורה הבית מקניות
בסביבות 4 והייתי בטוחה שאני חייבת לנוח כי מ8 אני בחוץ
אז אמא שלי התקשרה ואמרה שהיא מגיעה ואני התרוצצתי וסידרתי שטפתי
תבית ואז היא התקשרה ואמרה שהיא לא באה אז אמרתי לה חבל כבר שטפתי
והבית נקי והיא צחקה
-
לאמא שלי יש קטע די דומה , רק במקרה שלנו היא מנקה ומסדרת בלי לומר שום דבר ואני אחרי זה מחזירה למקום . למזלי בגלל השיפוץ בזמן אחרון אני אומרת לה שהיא עושה עבודה לחינם בחלק ממקומות כביום א' שוב היה שם בניה ובלאגן .
http://www.holdthatpic.com/
-
כשאמא שלי באה אני לא מנקה במיוחד, מקסימום אקנה לפעמים משהו שהיא אוהבת בסופר.
אם חמותי באה..... זה כבר סיפור אחר לגמרי. היא היתה כאן 4 פעמים בארבע השנים האחרונות, בפעם האחרונה מצאתי עצמי כמעט מנקה את הפאנלים. היא לא אומרת כלום אבל רואים איך המבטים שלה גולשים לכל מיני מקומות.... בקיצור - עדיף לנסוע אליהם
-
בדיוק עכשיו ההורים שלי הלכו מפה
והספה של ה-2 נעלמה מרוב כביסה
www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
-
האמת שממש לא....
אני שונאת שבאים אליי ויש כביסה לקפל או כלים אבל אם יש היא ממש לא תעיר לי
לאמא שלי יש בבטן גור
וכשיגדל נשחק בכדור
גם אם יצא מקומט וקירח,
אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
-
טוב אז ככה
ההורים שלי לא באו אלי הרבה הבייתה כי גרנו 3 דק הליכה ברגל ורב הזמן הייתי הולכת אליהם הבייתה
אבל כשהם באו לא נהגתי לסדר משהו במיוחד אבל דואגת שיהיה סדר כלשהו בבית אבל כי ככה אני רגילה מהבית
כשחברים או אורחים היו באים הייתי דואגת לסדר קצת יותר
אבל אני כל כל מבינה לליבך כי אמא שלי חולת סדר וניקיון היא נורא נהנית מזה ואצלה בבית הכל טיפטופ למזלי היא לעולם לא מעירה לי ומבינה שלי אין את הזמן שלה היה ויש
כמו שאמרת הן פעם לרב לא עבדו וכל היום היו בבית ומהשיעמום היו לדעתי מסדרות ומנקות
אני למשל לא תמיד מחזירה את כל הצעצועים של עמית למקום לפני שאני הולכת לישון כי ברור לי שלמחרת בבוקר הכל יחזור לקדמותו אז אין ממש טעם לאסוף
אבל כשאמא שלי הייתה כאן חודש בקנדה איתי כל יום היא דאגה שהכל יהיה במקום לפני שהולכים לישון ושחס וחלילה לא תהיה כפית בכיור וכל החודש שהיא הייתה כאן היא רק סידרה וניקתה לי את הבית
למשל היא סידרה לי את כל הארונות של המטבח ברור שהסדר לא החזיק כי הארונות כאן בנויים בצורה שאי אפשר לשמור על הסדרוניסיתי כמה פעמים לסדר אבל זה בלתי אפשרי
אז היא לא העירה לי אבל היא סידרה לי אותם אולי זה רמז חחח
[URL=http://www.eliad.org]
-
לאחרונה אמא שלי מוציאה את שתי הבנות מידי יום ואני מגיעה הביתה בערך אחרי 45 -60 דק'. בחיים לא העירה לי על הבלאגן.... מה שכן, ביום שהעוזרת מגיעה היא כן יודעת להגיד: "אורה הייתה פה היום נכון?"
-
תראי אמא שלי גרה רחוק, בדרך כלל זה אנחנו נוסעים אליהם.
ואז אני תמיד עוזרת לה ומשתלטת על המטבח
-
הבית שלי בית מרקחת
וכשאני הולכת לאמא שלי לאשדוד אני מנצנצת לה את כל הבית
-
חחחחחחחחח עד שאמא שלי תבוא אלינו - לבנות יהיה בת מצווה
הבית שלנו בד"כ מסודר, אני תמיד דואגת שייראה נורמלי בשביל שלנו יהיה נעים, ממש לא אכפת לי מאחרים או מהערות. אני אוהבת שהבית מסודר ונעים.
כולם יכולים לקפוץ לי
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
אמא שלי מעולם לא מעירה לי
-
יש לי 2 כלבות גדולות שגרות בתוך הבית + ברדקיסט קטן + בעלולי חוזר הביתה אחרי 8, ואני דיי עייפה לנקות - הקיצר צריך שחפ"צ ובולדוזר כדי להיכנס אלי הביתה. חחחחחחח
סתם. אני מעבירה סמרטוט פעמיים בשבוע ובסופ"ש עושה נקיון יסודי. אבל עם צוות שכזה תוך שתי שניות הבית ג'יפה.
אם אמא שלי באה, היא עוזרת לי המון, לא אומרת מילה ולא חצי מילה. גם היא גידלה שני ילדים (ללא הכלבים) כמעט לבד (אבא מאד עסוק).
אם חמותי באה, היא כל כך מתלהבת מהדרדסון שלא איכפת לה מכלוווום.
-
שאמא ששלי באה אני משתדלת שהקוביה תראה בית ולא פוגרום (אל תשכחו שהסלון זה חדר ילדים) אבל גם אם מסודר או לא אמא שלי שתהיי בריאה תמיד מסדרת לי מכבסת שוטפת ... את האמת היא מבינה שאין לי הרבה זמן
אבל כשחמותי באה אני מבריקה את הבית כי אם הוא לא מסודר היא עושה רעשים ואין לי כח לריב שלה