הילד לא מפסיק לצרוח... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילד ראשון...תחושת חוסר אונים מוחלטת...
    יש לו מלא גזים והתחילה גם עצירות... הוא מתפתל המסכן ואני לא יודעת מה לעשות...טיול- הוא צורח, מקלחת חמה- הרגיעה בדיוק לשנייה, מסאג' בבטן -הוא לא נותן לי ומתפתל... לקחתי אותו לרופא...הוא אמר שאפשר לעזור לו ביציאות עם מדחום בטוסיק...זה באמת קצת שחרר אבל עדיין הוא לא רגוע..
    מה עושים עם הגזיםםם האלה???
    אני מסתובבת כמו זומבי בבית.. אין לי יום ואין לי לילה, הגוף משדר עייפות ובלבול, אני ממש חסרת אונים.
    יש לי עזרה מבעלי וגם מאמא שלי אבל עדיין הגזים מנצחים...
    אוףףףף... קשה לי
8 תגובות
עמוד 1
  • יש כמה דרכים :
    אחת לתת לו מים ,זה ממש מקל על העיכול .
    ואני ממליצה על סימיקול ,למעיין זה ממש עזר.

• אם את מניקה, אז את יכולה לשתות הרבה תה שומר, או תה קמומיל, זה מאד עוזר
    להפחית מעט מאכלים מעוררי גזים כמו כרוב, חומוס, מוצרי חלב, כן לאכול שומר אם את אוהבת...

יש גם כל מיני תכשירים כמו גליכול, גרפווטר, סימיקול וכו' שאמורים להקל על הגזים

את יכולה להשכיב אותו עם הבטן על הברכיים שלך, לטפוח מעט על הגב שלו ולנדנד מעט את הברכיים, זה מקל
    גם כדור פיזיו עושה את אותו עבודה...

• כל כך מבינה אותך...

• את מניקה או נותת תמ"ל?
    אם את מניקה- אז תמנעי מאכילת מאכלים שגורמים לגזים (חלב, גבינ"צ, כרוב, חומוס, שעועית וכו'...)
    אם את נותת תמ"ל, תנסי לשנות את הסוג.
    גם אני הייתי עוזרת לשקד המון עם קסמי אזניים ווזלין כדי להוציא את הקקי הקשה, הקקי היה לפעמים ממש כמו אבן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני גם עברתי את הסיוט הזה עם הבן שלי.
    מה לא ניסיתי ועשיתי שום דבר לא הקל במעט...
    שולחת לך המון

• אני ממליצה על גרפווטר - קונים את בסופרפארם - לנו זה עזר מאד!

כנראה את לא מניקה, כי התמ"ל בד"כ עושה הרבה יותר גזים לתינוקות.

מסאז' בבטן עם שמן חם, להרים רגליים ולדחוף, משחרר את כל הגזים

עד גיל ארבע וחצי חודשים גג זה עובר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • היי בנות,
    תודה על הייעוץ והאכפתיות...
  • ענו לך לגבי הגזים, רק אוסיף ואומר- תחזיקי מעמד. בסוף זה עובר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה