סינגולר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה את הסינגולר? דנדוש קיבלה בכדורים למציצה לעיסה בטעם תות נדמה לי חפיסה שמכילה 28 כדורים ללא סיבסוד של הקופות עולה 170 ש"ח כמעט לאחר סיבסוד עולה 23
    יש לזה תופעות או שיעיל באמת למניעת המשך ההתקפים של דרכי הנשימה והברונכיטיס ודלקות הריאה?
    דנדוש קיבלה את הטיפול המונע הזה מאחר ויש לה בין 2-3 התקפים כל חודש וכבר נמאס לנו ובעיקר לה להיות מחוברת לאינהלציות 4-6 פעמים ביום

19 תגובות
עמוד 1
  • הבן שלי קיבל את האבקה כשהיה בן שנה בעונת הסתו והחורף וזה היה מעולה
    שווה שווה
    תרגישו טוב
  • יעיל מאוד למניעה.
    עושה עבודה מצויינת.
    אם אני זוכרת נכון - למניעה לוקחים עד האביב.
    אם תוכלי לקחת אותה להומאופט זה יהיה מצוין, למעין זה הדבר היחיד שהעביר את דלקות הריאה הלא נגמרות מהן סבלה, מפעם בשלושה שבועות-חודש דלקת ריאות עם אנטי' ואנילציות וכל השאר - כבר כמעט שנה היא לא לקחת אנטי' עקב דלקות ריאה!

• תודה ומשום מה קיבלה את הכדורים ללעיסה סינגולר לילדי הגן

• אולי תבקשי שיחליפו לך לאבקה? יותר נוח. שמנו את זה במעדן או על עוגה (כמו סוכר)
  • תבדקי מאיזה גיל נותנים את הכדורים, אולי הרופאה התבלבלה במרשם? מוזר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני נותנת ללינוי את הסינגולר באבקה
  • בוקר טוב

• גם מוריה מקבלת את הכדורים למניעה
    דווקא הם מאוד עוזרים
    היא אוהבת אותם זה כמו סוכריות
    כל ערב ליפניי השינה היא מזכירה לי
    קרן

[url=http://www.glitterfly.com]
  • זהו גם דנדוש צריכה כדור כל ערב לפני השינה (בלילה ההתקפים מתגברים אצלה מאוד) השאלה זה לא מסוכן כדור כזה בגיל שנתיים ותשעה חודשים? היא לא יודעת לבלוע כדורים הרי עדין אבל בטעות היא עלולה לבלוע איך נותנים את זה? היא עלולה לחשוב שזו סוכריה ותלעס את זה
    זה לא מר?
    אני שואלת הרבה כי זו פעם ראשונה שמקבלת טיפול מונע כבר.
    די נמאס לנו מהאינהלציות ומכל ההתקפים

• אצלי הבת קיבלה גם בכדור והמשכנו באבקה וזו תרופה מעולה!!!!!!!
    ממש הפסיק לה את השיעול האלרגי
  • גם אליה מקבל את זה ממני כסוכריית פרס... (אובחן כחולה באסטמת ילדים..)

• היא לא אמורה לבלועה את הכדור
    היא אמורה ללעוס אותו
    תסבירי לה שזה כמו סוכריה או ללעוס או למצוץ
    ותיראי איך מגיבה
    לדעתי זה בסדר לגיל שלה

קרן

[url=http://www.glitterfly.com]
  • למה כדורים
  • לא אמורים לשים את האבקה בנוזל...
  • אפשר לשים בנוזל בכמות קטנה ואפשר על אוכל לא משנה איזה.
  • תודה בנות זהו היום "סיימנו" עם האנטיביוטיקה כתבתי בכוונה במרכאות כי דנדוש ירקה את התרופה לגמרי מפה שלה על הבגדים

• אלירן עד לפני כמה חודשים לקח ברצף של כמעט שנה את השקיות עם האבקה...
    שאלתי את הרופא בשמנו שאמר שאפשר לתת גם ללא נוזל...אז הוא היה מקבל את ה ישר בכפית.
    אפילו זכור לי ששאלתי ומיכל5 ענתה לי בצחוק על משהו ... כי שקיות עם אבקה לבנה... זה לא נשמע טוב.
    חחחח
    לאלירן זה ממש עזר

• מיכל צודקת

• תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה