הבת שלי מפרפרת אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות,

יש לי ילדה בת 10 ח'
    שמפרפרת אותי בלילות.

היא ישנה משבע וחצי במיטה שלה ומשום מה היא קמה בשעה 2 בבוקר שהיא רעבה,היא אוכלת ומוחלפת ולא רוצה את המיטה שלה.

מנסה להרגיע אותה במיטה ועליי ונותנת לה רק לבכות כל לילה אבל שום דבר לא עוזר....
    רק שאני שמה אותה איתי במיטה היא רגועה וכל הלילה מלטפת אותי ומשוכת לי בשיער כדי לוודא שלא הלכתי לשום מקום...

יש לכן פתרונות?

7 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק
    לצערי אין לי דרך לייעץ לך אני בעצמי נמצאת באותה הבעיה
    שאת מחליפה לה את החיתול בלילה היא מתעוררת מזה ?
    יכול להיות שזאת הסיבה ? שהיא פשוט מתעורת מהשינה ולכן קשה לה להרדם לבד או במיטה שלה ?
    בכל אופן שיהיה בהצלחה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמא גאה ל 2 אוצרות :

יובל נולדה בתאריך 4.1.07

דניאל נולד בתאריך 1.8.09
  • חחחחחחח מוכר מוכר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הרסת אותי עם התיאור

• למה את מחליפה לה חיתול בלילה?
    גם אצלי הלילות לא משהו... כבר ארבע שנים
  • הזכרת לי שכשתהילה איתי במיטה ואני מסתובבת לצד השני (ברוב חוצפתי...) והיא רוצה שאני אסתובב אליה - פשוט מושכת לי בשיער - וברוך ה' - יש לה כוח בידיים.....

• איך בכלל אפשר לישון כשהם במיטה שלנו??

הם בועטים וזזים כל הלילה .

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה