היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוטוטו יובל בת שנה ובעלי מכין לה קליפ אנחנו לא מצליחים לחשוב על שיר מתאים חשוב שיהיה משהו עם קצת קצב ושמח כמובןןן!!!!
אשמח לרעיונותת, דרך אגב לקח לי מלא זמן להכנס לפורום הוא איטי בטירוף!!!! [/]
7 תגובות
עמוד 1
אפשר לשלב כמה שירים.. או סתם שירים שאתם אוהבים, שהיא אוהבת, שירי ילדים -עוזי חיטמן, מנגינות, או לקט שירי יומולדת..
אוף, כתבתי עכשיו שעה והכל נמחק
לא זוכרת מי מבצע את השיר אבל זה הולך ככה : "לפעמים אני עצוב ולפעמים שמח ..." והפזמון ... "אבל אני תמיד נשאר אני ...." שיר מגניב כי כל פעם הוא מתאר מצב רוח אחר של הילד/ה ואז אפשר לשים תמונה מתאימה במצגת ..לפי השיר... אפשרות נוספת : "הילדה הכי יפה בגן ..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אמא גאה ל 2 אוצרות :
יובל נולדה בתאריך 4.1.07
דניאל נולד בתאריך 1.8.09
אני מאד אוהבת את "מה שאת אוהבת" של גלי עטרי, שהציעו כבר, ואת "מי אוהב אותך יותר ממני" של ארקדי דוכין, שראיתי בקליפ מהמם ליום הולדת של בת של חברים. מזל טוב ליובל
אני עשיתי ללהב עם השיר לפעמים אני עצוב ולפעמים אני שמח של עוזי חיטמן ושילבתי תמונות מתואומות עם השיר - יצא מעלףףףףףףףףף
תיכנסי לפייסבוק שלי ותראי את המצגת שעשינו לעדן לגיל שנה. השם שלי בפייסבוק הוא ליאת צימרמן בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!