הריון וביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.
    שמי אורית אני ובעלי נשואים 3 חודשים ומסים להיכנס להריון, לקחתי במשך 7 שנים גלולות ואולי בעקבות זה קשה לנו להיכנס.
    קניתי ערכה של ביוץ ובדקתי כמה ימים וראיתי שזה לא הזמן.
    יש כאלה אמרו לי לחשב 11 או 14 יממים לאחר המחזור וזה יהיה ימי הביוץ שלי גם את זה עשיתי וזה לא עזר.
    אני מנסה שלא לחשוב על זה שזמן קיום יחסי מין אולי אני יכנס.
    בימים האחרונים אני קצת לא מרגישה טוב כמו כאבי מחזור למרות שחודש שעבר קיבלתי ב27.12 אז זה לא הזמן שאני אמורה לקבל אני לא רוצה לחשוב על זה שאולי אני בהריון כי זה כול פסכולוגי שאם אני כן אז אני לא ירגיש טוב.
    מה אני אוכל לעשות כדי לנסות להיכנס להריון או לפחות לדעת תימים שאני יכולה להיכנס.?
7 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך.
    הסיפור שלך מזכיר לי קצת את שלי. אני מנסה כבר ארבעה חודשים ללא הצלחה.
    מה שגיליתי עם הזמן הוא שהביוץ שלי מגיע כשלושה שבועות בערך אחרי המחזור, ביום ה23-25 למחזור. קניתי ערכת ביוצית והתחלתי לבדוק מהיום ה11 ואז גיליתי לתדהמתי שרק בימים הללו הופיע הביוץ.\
    הקשיבי לגופך, בדר"כ ניתן להרגיש את הביוץ - כאבי גב, דקירות בבטן התחתונה, היא מתנפחת, ישנן לפעמים בחילות וסחרחורות.
    יכול להיות שמה את חשה הנו ביוץ מאוחר ולא הריון.
    ממליצה לך להמשיך ולבדוק עם הערכה ואולי תגלי מה שאני גיליתי.\בצלחה.
  • לא הבנתי ממש היום ה23-25???.
    בוא נגיד ככה קיבלתי ב27.12 אז כמה ימים לספור? עשיית כמה בדיקות בביוצית וברגע שראיתי שזה לא נותן לי תוצאה אז הפסקתי.
    האמת כרגע יש לי כאבי גב מטורפים ובטן אז אי אפשר כבר לדעת מה קורה
  • היי אורית! ברוכה הבאה!
    כל כמה זמן את מקבלת מחזור? המחזור שלך סדיר מאז שהפסקת גלולות?

אם המחזור שלך סדיר ואת מקבלת כל 28-30 יום אז תוכלי להתחיל לבדוק בערכת ביוץ מהיום ה-11-12.
    כאשר שני הפסים של הבדיקה יהיו שווים בחוזקם זה אומר שהביוץ בדרך! ותוך 24-48 שעות הביצית תצא.

שוב, השאלה כל כמה ימים את בדרך כלל מקבלת , כך יהיה קל יותר לכוון אותך

All you need is love....
  • אורית בוקר טוב.
    חבל שהפסקת לבדוק בערכה. גם אני לא הבנתי איך יכול להיות שלא רואים כלום מהיום ה11 ועד היום ה18 אבל אז פשוט המשכתי וראיתי שדוקא ביום ה25 למחזור הופיעו שני פסים.
    כמו שמרבלס כתבה לך מאוד תלוי מה אורך המחזור שלך.. הבעיה היא שמפסיקים גלולות המחזורים מתחילים להשתנות ולכן חשוב לבדוק בערכה ולא להפסיק עד שרואים שני פסים באותו צבע...
    מאחלת לך המון הצלחה ומי יודע אולי נקלטת....
  • אורית לפי תגובתך נראה שאולי את עכשיו מבייצת כי זה נשמע כמו כאבי ביוץ...
    בגדול אם יש לך מחזור של 28 יום בממוצע וקיבלת מחזור ב27/12 אז הביוץ אמור להיות ב11/1 פחות או יותר..אבל אם המחזורים לא סדירים אז מאוד יכול להיות שאת מבייצת דוקא בימים ה16-18 למחזור.(שזה בימים האלה)
    ממליצה לך לעבוד עפ הבעלול בכל מקרה..
  • ב27.10 קיבלתי פעם ראשונה מהרגע שהפסקתי לקחת גלולות.
    פעם שניה חודש 11 לא זוכרת בדיוק מתי קיבלתי.
    וחודש 12 קיבלתי ב30.12 בערך אז אני לא יודעתי אמור להיות הביווץ.
    מה לעשות?
  • אורית,

ברוכה הבאה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה