מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר 4 חודשים אני מנסה להיכנס להריון והנה היום שוב קיבלתי את המחזור! דווקא החודש היתה לי הרגשה שזהו זה, זה קורה, אבל שוב התאכזבתי לגלות שטעיתי.
    המחזור שלי סדיר, כל 28 יום בדיוק! ככה שאין מצב שטעיתי בחישוב ימי הביוץ.
    חשבתי שאני אצליח להיכנס להריון מהר, כמו כל החברות שלי שאחרי חודשיים - שלוש הן כבר בהריון.
    אני מנסה לחשוב בהגיון אבל לא מצליחה. אני מבינה שלא כולן מצליחות להיכנס להריון מהר כל כך אבל זה לא מנחם אותי, אני לא מצליחה להפסיק לחשוב - אולי יש לנו בעיה???
    האם ניתן לבדוק את זה כבר עכשיו? או ש 4 חודשים של ניסיונות זה עדיין מוקדם מדי כדי לדבר על בעיות פוריות?
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כול 4 חודשים זה מעט זמן תחכי עוד כמה חודשים ואולי לא תצטכי לפנות לרופא פוריות
    מעבר לזה תבקשי מהרופא שלך שיתן לך הפניה למעקב זקיקים ולפי זה תלכי ולא לפי מחשבון ביוץ .
    בהצלחה

אירית
  • ליידי צודקת...
    ארבעה חודשים זה מעט מאוד זמן, וגם למעקב זקיקים ייתנו לך הפניה אחרי תקופה שאת מנסה (6-8 חודשים)...
  • אני גם במצב שלך, מנסה כבר 4 חודשים, וגם אני קיבלתי אתמול, הייתי כל כך מאוכזבת, נהרסה לי כל השבת.

אבל אני מנסה לא להתייאש ומקווה שגם את לא תתייאשי וזה באמת עדיין מוקדם לחשוב שיש בעיית פוריות.
    בסופו של דבר ה-
  • אני כן ממליצה על מעקב זקיקים. למה לחכות 10 חודשים עד שמקבלים הפניה לעשות מעקב דרך הקופה?
    לכי לרופא נשים פרטי ותבקשי ממנו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה