כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ,

מה שלום כולן? אני כמעט חדשה פה. בהריון הקודם הייתי כאן ועכשיו חזרתי.
    לפני שאני מציגה את עצמי אני מבקשת שתענו לי כי מרוב לחץ אני לא חושבת כמו שצריך.
    אני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים ללא הצלחה. כל חודש מחזור קבוע לפי הפירוט הבא:
    אוגוסט - ספטמבר - 28 יום
    ספטמבר - אוקטובר - 29 יום
    אוקטובר - נובמבר - 29 יום
    נובמבר - דצמבר - 29 יום
    דצמבר ועד היום.... כבר 32 יום.... איחור של 3 ימים

מה אתן אומרות? היו לי כאבי בטן תחתונה ביום חמישי ושישי בלי דימום השרשה, אבל הבנתי שאין לו חשיבות גדולה.

אני מפחדת לבצע בדיקת הריון בייתית עכשיו כי אם היא תצא שלילית אני אהיה בדכאון. לחכות עוד יומיים שלושה או לקפוץ עם ההתרגשות ולבצע אותה עכשיו?

תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • למה את מחכה? נשמע טוב ! !
    לכי לעשות בדיקה. בשורות טובות

• אני מפחדת שייצא שלילי.
    למרות שיש לי עוד משהו שלא היה לי במחזורים הקודמים - חצקונים על הפנים. אני כבר נקייה כמה שנים ועכשיו פתאום התחילו להופיע לי..... הבנתי שגם זה יכול להיות סימן.

אני עדיין מפחדת..... אני אחכה עוד כמה שעות ואז אני אחליט.

תודה
  • איזה קטע זה בדיוק מה שקורה לי ואני לא יודעת אם לעשות בדיקכה יאוו אני מה זה על קוצים שבעזרת ד' נתבשר בשורות טובות
    עשית כבר בדיקה?

אני בהריון
  • היי סיווני,

עשיתי אתמול את הבדיקה ויצאה שלילית אבל זה רק 3 ימי איחור אז אני אחכה.
    בנוסף המחזור שלי קבוע כבר 6 חודשים 29 יום אז עכשיו יש איחור של 3 ימים.

היום גם היה לי הפרשה חומה קטנה עם 2-3 טיפות דם והפסיק. יכול להיות השרשה. אני אחכה עוד יומיים ואז אעשה שוב את הבדיקה

תעדכני איך אצלך....
  • אוריאל,

תחכי קצת ותעשי שוב בדיקה, נשמע שיש סיכוי לא רע בכלל להריון...
  • השם של הבן שלי זה אוריאל אני את שמי תדעו אח"כ...

עדיין לא התקבל ה אבל אני אחכה עוד יום יומיים

תודה
  • תחזרי אלינו עם בשורות טובות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה