היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני חודשיים בערך גיליתי כתם אפור על השן של זיו הלכנו לרופא שיניים בקופה ושם אמרו שיש פגיעה באמייל של השן, אמרו שזה לא חור אבל יכול להפוך לחור וצריך לעשות טיפול של ציפוי לשן.
שלחו אותנו ל"אסותא", חשבנו שזה כדי לעבור טיפול אבל כשהגענו מסתבר שקבעו לנו עוד בדיקה והתור הבא שרצו לתאם לנו היה משהו כמו ארבעה חודשים מאוחר יותר...
החלטנו ללכת לרופא פרטי והלכנו לאותו רופא שטיפל באחי הקטן בילדותו ובדיעבד טוב שכך. הבן אדם פשוט גאון! אין מילה אחרת, מדבר עם הילדים בשפה שלהם, מצחיק (גם את ההורים), הוא גם פיתום (מדבר מהבטן) ויש לו בובות שעוזרות לו להתחבב על הילדים וכל זה בלי להתיילד ובלי לזלזל באינטיליגנציה שלהם
הוא גם מכיר ילדים וקורא אותם, נתן לי הנחיות מדויקות של מה לעשות בכל תגובה של זיו... להגיד שהיה רק כיף יהיה הגזמה, כי בכל זאת מחטטים לו בפה, אבל הוא ירד מהכסא בסוף הטיפול עם חיוך ואמר שהיה כיף אצל הרופא המצחיק
11 תגובות
עמוד 1
תודה על ההמלצה!! חשוב שהחוויות אצל רופא השיניים יהיו חיוביות
איזה יופי לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
סבבה תגידי כמה עולה בדיקה
הוא מקבל ברמה"ש, בדיקה עולה 300 ש"ח, אם מתאמים מראש (ולא כמונו במקרה חירום), אז כשקובעים המרפאה שולחת ספר לילד שמתאר את הביקור הראשון אצל הרופא ומה הולך להיות שזה נראה לי ממש חמוד
מורן, תודה
תודה
הוא מדהים!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!