אוווףףףף, איך זה יכול להיות?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    המחזור שלי מעולם לא היה סדיר בלי גלולות... לפני כמה חודשים הפסקתי גלולות. המחזור הגיע סדיר במשך שלושה חודשים אך לפני כחודשיים וחצי, המחזור איחר והיו לי תופעות לוואי של הריון ולמרות זאת קיבלתי לאחר חודש וחצי. המחזור האחרון שלי היה ב-16.12 ושוב הוא מאחר... לפני כשבוע התחילו לי תופעות לוואי של בחילות וצורך להקיא (למרות שלא הקאתי), גזים ואפילו התכווצויות. לפני כחצי שעה עשיתי בדיקה ביתית של לייף וכמו שהבנתן, היה פס אחד...
    אני לא לחוצה להכנס להריון, אבל מאיפה הבחילות האלה?
    מישהי חוותה או חווה משהו כזה?
    תודה על האוזן הקשבת,
    קרן
7 תגובות
עמוד 1
  • שאלה לי אלייך מה הקשר לגזים זה מסמן הריון??

• זו תופעה שאף פעם לא היתה לי... כשהאוכל עולה...
  • חכי עוד מס ימים ואם לא יגיע המחזר...
    תקני בדיקה בשם פרופשינל או דירקט-יותר אמינות
  • לי בכל חודש יש תופעות כפי שציינת. בחילות, גזים הבטן מתנפחת וכאשר מניחים ידיים מרגישים בועות אך לצערי תמיד לאחר מכן מגיע המחזור.
    כאשר מצפים להריון הגוף מדמה כל הזמן את התופעות. שמעת על המושג: "גוף נפש"...
    אני בכל זאת מאחלת לך שהמחזור לא יגיע ושתנסי בעוד כמה ימים שוב.
  • לי היו בחילות חופשי, לצערנו המחזור דופק לנו את ההורמונים ואת הגוף לגמרי כך שכל תופעה כנראה, היא נורמלית...
  • גזים זה מאוד נפוץ. הבעיה שזו תופעה גם במחזור אז אי אפשר לדעת...
    תחכי מס' ימים, תעשי בדיקה וכמובן תעדכני
  • תודה בנות על התמיכה.
    אף פעם לא חוויתי כאלה תופעות... בד"כ יש לי מחזור ידידותי...
    המחזור לא הגיע ואני עדיין עם הבחילות ובגלל שהבדיקה הביתית יצאה שלילית אני מפחדת לעשות עוד אחת....

וחוצמיזה, אני מבואסת מזה שהמחזור לא סדיר, אני שוקלת לפנות לרופא הנשים שלי כדי לעשות בדיקת ביוץ, הבנתי שאפשר לעשות בדיקת זקיקים באמצעות אולטרסאונד...:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה