מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כותרת מככבת בזמן האחרון לא?
7 תגובות
עמוד 1
  • אל תסתכלי על זה ככה, לצאת לעבוד זו השקעה לעתיד, הרי בעוד שנה טל יכנס גם לגן עיריה וההוצאה תרד, ואת בינתיים שומרת את מקום העבודה.

גם הילדים בגיל שהם צריכים מסגרת וחברת ילדים, שלא לדבר עליך שאני בטוחה שצריכה לצאת להתאוורר
  • דילמה אמתית .
    כל הכבוד לך שאת בכלל מצליחה לצאת לעבוד כשכירה עם 3 ילדים, אני אם אחד לא היתי מצליחה לעבוד כשכירה , ולכן נופל לי אסימון ואני עוש היום מה שאני עושה .
    הרי היו לך הרבה כיוונים , עם אסרטיביות , בטחון עצמי ו כוח רצון אני בטוחה שתצליחי .
    בני לדוגמא , אחרי חצי שנה (טפו טפו טפו ) היה היה בסדר , הצליח להיות חולה 3 פעמים ב6 שבועות , כמו טבח בצבא עשה שבוע שבוע , למזלי אני לא צריכה טובות של אף אחד , אחרת כבר היו מעיפים אותי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני במכירות כבר 13 שנה
  • מיכל את זוכרת שיש לנו משרד תיווך כן?
    אז אם את צריכה משהו תעדכני אותי.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמוש כמה שאני יודעת שאת כבר משתגעת בבית אבל אצלך אין ברירה נראה לי אלא כן להישאר בבית לפחות עד שיתחיל הקורס ותוכלי לעבוד בשעות יותר גמישות
    החלמה מהירה לכולכם

• אני אישית היתי נשארת בבית
    You're my heart, you're my soul

• אני אומר את דעתי, אבל שלא תעיזי להעלב!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה