:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מפסיקה לבכות...הייתי אצל הרופאה(פסיכיאטרית) שלי עכשיו והיא קבעה שאני לא בשביל לגדל ילדים...דיברנו אבא,שלי בעלי ואני עם עו"ס שקבעה שצריכים להוציא את הילדים מהבית
    ב1 יש לנו פגישה עם עוד עו"ס שכנראה תכין את כל המסמכים ומה שצריך וכנראה שיקחו לי את הילדים ל3 חודשים מינימום
    בעלי גם לא מפסיק לבכות ואני שבורה לגמרי
56 תגובות
עמוד 1

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• סליחה כן תיכף אני אצא מהשוק ואז אולי אצליח להגיב יותר ענייני.
    אבל איפה בעלך ההורים שלך בכל העניין? האמא לא כשרה - ניחא - אבל לוקחים את הילדים מכל המשפחה? לא בודקים קודם בני משפחה לפני שמרחקים את הילדים מכל המוכר להם?

• מה???????????
  • אוי עדידי...
    בהחלט החלטה קשה!!
    אני לא כ"כ מבינה בפסיכיאטריה..
    אבל- יש מצב לשמוע עוד חוות דעת?
    איך היא קבעה את זה? ע"פ אילו פרמטרים..?
    היא יודעת שהילדים זה בערך הדבר היחיד מחזיק אותך על הרגליים?

ובאמת- שקלו פתרונות אחרים? קרובים יותר? שאולי נשארים בתוך המשפחה? אולי המשפחה של בעלך??
    3 חודשים זה המון, ביחד עם כל מה שהם כבר עברו..
    אני דווקא חושבת שעבור הילדים את מוכנה לעשות הרבה.. ואולי צריך לשקול פתרונות אחרים של טיפול..
    אבל זה בסה"כ אני.. מה אני מבינה?
    תנסי לברר, לשאול את העו"סית אם יש פתרונות אחרים.. אם ניסו כבר הכל!
    הוצאה של ילדים מהבית זה בהחלט המפלט האחרון!!
    אל תקבלי את המצב כמו שהוא, לפחות עד שיובהר לך שניסו הכל..

אוף, סליחה שיש לי מלא שאלות.. אני מבינה לגמרי אם לא יהיה בא לך לענות על כולם. אולי לא פה..

• עדידה קודם כל קבלי

• וואו
  • מזאת אומרת
    יש את בעלך, הוא כשיר, מי הם שיחליטו להוציאם מידי אבא שלהם, ואיפה ההורים שלכם בכל הסיפור הזה? אני בטוחה שיש פתרונות אחרים, שהמשפחה תוכל לעזור בתקופה הזאת, ולא לטרטר את הילדים למקום אחר.
    מקווה שהכל יהיה בסדר ב"ה
  • קשה לקרוא על החלטה קשה כזו...
    ועוד יותר קשה לדמיין מה עובר עלייך מול ההחלטה...
    אני מזכירה לך שאני פה. אם את מעוניינת להתלבט בינך לבינך (איתי. לפעמים זה עוזר לערב איש מקצוע שבא ממקום אובייקטיבי לחלוטין) באוזניי או לעיני, אני מוכנה ומזומנה.
    שולחת חיבוקים חמים.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • אני לא יודעת מה להגיב
  • אני לא ממש יודעת מה לכתוב

• עדי, אם בעלך בריא ומתפקד אז איך החליטו דבר כזה?? מילא הילדים יעברו לתקופה
    להורייך או לחמותך, אבל לשים אותם במשפחה אומנת זרה?????
    עדידו'ש תכנסו את ההורים שלך ושל בעלך ותחשבו יחד מה לעשות כדי שהילדים לא יורחקו מהמשפחה
    הלוואי שתמצאו פתרון למצב אל תישברי עכשיו ,תחזיקי מעמד

• בנות לקחו לי את הילדים ב2

• אין לי מילים
  • לקחו?? מי לקחו???

• וואו, אני בשוק שעשו את זה כ"כ מהר!!!
    הצלחתם להכין את עידן ואהוד קצת?
    היה לכם זמן להיפרד קצת?
    הם יודעים לאן הם הולכים? הרי עידן כבר מבין ויודע גם להביע את עצמו!!
    אוף, בא לי לחבק אותך, ואותם!!
    ולצרוח לפסיכיאטרית הזו- שאת לא אמא מזניחה!!! חוצפנית..
    היא ביקשה חוות דעת מאנשים שמכירים אותך? הרי היא מכירה אותך רק מפעם בכמה זמן וכשהמצב שלך מתדרדר..

ומה זה אומר- שאשפוז לא יעזור?!? אז מה כן? אוף, היא מעצבנת אותי הפסיכיאטרית הזו.. היא לא יכולה להשאיר אותך בלי פתרון של שיקום לפחות!!

אני פשוט לא מאמינה שההחלטה התקבלה ותוך יום כמה שעות מוציאים את הילדים.. זה לא הגיוני!!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • איך דבר כזה קורה באמת כשיש סבא,סבתא ואבא בריאים בסביבה?
    רב הנסתר על הגלוי
    נשבר הלב... שיעבור הסיוט הזה מהר ושתתאחד המשפחה
    הלוואי והיה אפשר לעשות משהו למענך

• מיטל, רעיון טוב.
    אני גם הייתי עושה את זה, מצידי אפילו לישון על הריצפה לידם בפנימיה רק לא להיפרד ממלאכים כאלה
    ממש אסון
  • עדידוש' אני בשוק לא ידעתי מכלום

• מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי מילים, עצובה ביחד איתך ומחזקת אותך שתעשי הכל בשביל להחזיר אותם חזרה הבייתה, או קי ש לך בעיות אבל מכאן ועד להוציא אותם מיד, גם לי נראה שצריך צו או משהו יותר חזק או שאני טועה.
    תפסיקי לחשוב על מוות כל הזמן- את הרי לא רוצה לאבד את הילדים אז תלחמי כבר, תתגברי על כל המכשולים את אשה מקסימה ושבעלך יקח אחריות על הילדים שלו ושילחם גם הוא ואיך ההורים שלך ושלו נותנים ככה שיקחו את הנכדים או הדודים/דודות אחים/אחיות - מישהו שיקום ויעזור לך אוףףף
  • אים ברווחה היו רוצים לעזור לך הרי שגם אפשר שבעלך יעבוד וגם הילדים יהיו איתו, בגלל זה יש מסגרות יום ארוכות. בנוסף ל4 יש מועדוניות שפועלות במקרים שיש בעיות במשפחה, מה פה קורה לעזאזל
    איך לוקחים לאמא ולאבא שני ילדים בגילאים כאלו בלי צו בית משפט מי מסוגל לזה יש הורים שלא צריכים לגדל את הילדים אבל הם איתם, מזאת אומרת שאין איך לעזור לך, אין דבר כזה
    עדידוש תני לנו לעזור לתמוך, הלב שלי כואב חזק לא מאמינה שקיים כוח כזה שיכול לעשות מה שרוצים עם שני ילדים, ועוד בעיקר שיש הורה אחד במצב טוב,, ומשפחה מאחורי זה.
  • אני לא יודעת מה אומרים במצב כזה? אני בהלם!!!

• אני לא מבינה....
    איך דבר כזה נעשה מרגע לרגע???
    לא מכינים את הילדים???
    לא לוקחים אותם ל"הכיר" את המקום החדש שבו ישהו???
    איך הדברים נעשו כ"כ מהר?????
  • אני פשוט בהלם !
    איך לוקחים ילדים ככה?
    עדי נשבר לי הלב עכשיו !

אני לא יודעת מה להגיד ואני חושבת שאף אחת מאיתנו
    לא יודעת את כל הפרטים. ממש עצוב

• בנות בוקר טוב,
    בקשר למהירות - אני מניחה שהיה צו חירום (בימ"ש) כמתחייב בחוק במקרים כאלו. זה הצו היחיד שמאפשר להוציא ילדים מיידית מרשות הוריהם (אני מסכימה איתכן מאד שזה עצוב עד בלתי נתפס... ).
    בקשר למה שכתבתי אתמול: כן, ייתכן מאד שאוכל לעזור כרגע לעדי - אך זה יהיה רק אם היא תפנה אלי ישירות, והקשר יהיה בינינו ולא דרך צד שלישי.
    הבינו שיש חיסיון חמור על פרטי מקרים שכאלו, וכנראה שגם עדי בעצמה נמצאת במצב לא מזהיר... (בלשון המעטה... )
    אהיה שוב ליד מחשב בשעות הצהריים - ואשמח מאד לראות פניה מעדי (יש מישהי שכן נמצאת איתה באיזשהו קשר?... הטלפון שלה נשמע ככבוי לגמרי...)
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il

• כמו שאמרה שרון הם הגיעו עם צו חירום ופשוט אספו לי את הילדים מהגנים בלי שניפרדתי מהם אפילו
  • תהיי חזקה נשמתי
    זה נשמע כ"כ הזוי ומטורף, כמו חלום רע...
    אני לא יודעת מה להגיד.... תאספי את עצמך
    ותלחמי על חייך ועל משפחתך בחירוף נפש!!!
  • עדי, תהיי חזקה ותנסי להיות חיובית למרות שהכל נראה שחור (לא "מקווה להתחיל ולנסות להשתקם למרות שנראה לי שזה לעולם לא יקרה", אלא "אני אעשה הכל ואני אשתקם ואחזיר את הילדים אלי")
  • עדי
    בטח ובטח שזה יקרה
    את תשתקמי והילדים יחזרו אליך

• זה מדהים כמה כוח יש לאנשי מקצוע מסוימים. הפסיכיאטרית הזאת.... למה היא הגיעה למסקנה שצריך לעשות צעד כל כך דרסטי? נראה לי שזה אמור להיות המפלט האחרון....

• צו חירום אמור להיות אם יודעים שהילדים בסכנה, לא? ועד כמה שידוע לי הבנים שלך מקבלים את כל החום, האהבה והביטחון שילד צריך לקבל
  • נקרע לי הלב ואין לי מילים ...
  • אורית, אני מסכימה איתך, גם לי לא מובנת הצורה והדרך שבה לוקחים את הילדים
  • הלוואי והסיוט הזה יסתיים במהרה...

• עדי את לא יוצאת לי מהראש... כל היום חשבתי עלייך
    הלוואי ויהיו לך כוחות להשתקם מהמצב שנקלעת אליו
    אני מחכה לעדכונים טובים ממך

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
56 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה