עדי ,תיכנסי בבקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
36 תגובות
עמוד 1
  • רוח של עידוד..
    הלוואי שזה באמת יחזק את עדי והיא תקום ותעשה משהו.
    אני גם חשבתי על זה שזה קרה מהר מידי, ההחלטה התקבלה ע"י בן אדם אחד שאני לא יודעת אם ביקש חוות דעת על התפקוד של עדי כאמא!
    חייבים לברר את זה איכשהו! אבל אין לנו את כל הידע הרפואי.
    עדי!! את חייבת לקום ולעשות משהו..
  • במקרה נכנסתי עכשיו.
    אם עדי קוראת, או מישהו שיכול להעביר לה:
    נכנסתי לא מכבר לתחום השיקום לנפגעי נפש במשרד הבריאות.
    ייתכן שאוכל לפחות לברר מה ניתן לעשות על מנת לסייע.
    עדי, ללא פנייתך - לא אוכל לברר ו/או לסייע.
    [email protected] - ניתן להשאיר הודעה ופרטים לחזרה.
    (תוך זמן קצר ניתן יהיה לשלוח דוא"ל למייל של השיקום. בינתיים זו התיבה הפרטית שלי)
    עדי - אנא פני. אני בתחום ואשמח לעשות כמיטב יכולתי כדי לסייע במה שניתן (ולהבהיר מה לא ניתן).
    חיבוקים חמים
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • אני מקווה שעדי רואה את ההודעה ותעשה משהו על הבוקר
    היא יכולה להיות המון דברים- אבל אמא מזניחה אין מצב!!! הילדים זה כל עולמה והם אלה שמחזיקים אותה
  • שרון שלחתי לך מייל ומצטערת שאני בקושי עונה לכולן אני פשוט בהלם עדיין ולא מעכלת מה קורה
  • שרון את יכולה לברר אם אני יכולה ללכת לבקר אותם? עדי אומרת שהם בחיפה.. השאלה איפה

• עדי

• ליטוש בד"כ מוציאים ילדים למעון שבתאי לוי ליד בי"ח רוטשילד .

עדי

• בנות יקרות שלי
    הילדים שכולנו דואגות להם, של עדי, בסדר גמור. הם נמצאים במקום מוגן ובטוח, הם לא רעבים ולא קר להם - חס וחלילה. הם כרגע מופרדים מהאנשים שהם מכירים - ע"פ החלטת רווחה. לא ניתן לבקרם (לכל מי ששאלה) לפחות בימים הקרובים. עם זאת, דואגים להם גם מבחינת טיפול ורווחה נפשית/רגשית.
    זה נכון שזה קשה ונשמע אכזרי... - לנו, ובוודאי ובוודאי לעדי היקרה לנו.
    מהיכרותי עם גורמי רווחה ועם החלטות כאלו ואחרות -
    זה נכון מאד שלעיתים קרובות ההחלטות נראות למסתכל מבחוץ כשרירותיות, אכזריות, "דיקטטוריות" ובעיקר לא מובנות בהיגיון האנושי.
    מניסיון (ורק מניסיון!) אני יכולה לומר לכן שהחלטות אלו אינן מתקבלות לעולם על פי דעתו של אדם אחד בלבד, תמיד יש כמה גורמי טיפול שמעורבים בהחלטה, ובמיוחד - החלטה כה קשה כמו הוצאת ילד מביתו.
    זוהי החלטה שלא משנה מי לוקח אותה - תמיד היד רועדת בזמן החתימה על הצו - כזה או אחר.
    אופציית הוצאת ילדים מהבית שמורה אך ורק למצב של קיום איום קשה ומיידי לשלומם ובטחונם (הפיזי ו/או הנפשי) של הילדים בסביבה הביתית בה הם נמצאים.
    ככל הנראה, הסיפור מורכב "קצת" יותר ממה שכולנו הבנו (כולל אני!)
    אני יכולה לומר לכן שאני סומכת את ידיי, עם כל הקושי והכאב (והוא עצום!!!!!) על גורמי הרווחה הטיפוליים.
    אני יכולה לכתוב בבטחון כמעט מלא שאם יתגלה דופי כלשהו באופן קבלת ההחלטה ובאופן ביצועה (הוצאת ילדיה של עדי מהמסגרת בה שהו, למקום מקלט) - הרי שהעניין יתוקן, ובקרוב מאד.

אני מאמינה שסבלה של עדי קשה מנשוא
    אני מתפללת ביחד אתכן שהיא תוכל למצוא בעצמה את מעט הכוחות כדי לקום ולהתחיל להשתקם. אין ספק שזהו משבר קשה...
    אוהבת אתכן על האכפתיות הרבה, הדאגה והאמפטיה.
    חיבוקים לכולן

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • שרוני

רשמת שהם כרגע מופרדים מהאנשים שהם מכירים.
    אפילו הסבא והסבתא אינם יכולים לבקרם?

• מן הסתם אנחנו לא יודעות את כל הפרטים.
    שרוני, תודה על הבהרה לגבי התהליך, כי באמת,
    מהצד זה נשמע מפלצתי ולא נכון והזוי.

כל הסיפור מאוד מאוד עצוב,
    עדי מתוקה, אני מקווה שתשתקמי כמה שיותר מהר
    ותדעי ימים יותר שמחים ומאושרים

• אני רק מאחלת ומקווה שיחזרו במהרה למקום , לסביבה ולאנשים שהם מכירים ואוהבים
  • שרוני גם אני תיארתי לעצמי שלקחו אותם לשם אבל הבנתי שהם לא או שאומרים לי ככה כדי שאני באמת לא אלך.. לא יודעת..
    בכל מקרה שרוני שמש- מעון שבתאי לוי בחיפה יש גם מחלקה לאמהות שהן יוכלו להיות קרובות לילדים אולי אפשר לסדר שההיא תהיה איתם שם??

• עדי, אני רושמת לך גם פה...
    תעזרי לעצמך ולו למען הילדים שלך!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • שרון
  • כרגע אף אחד לא רשאי לבקרם.
    ליטוש - אני בטוחה במיליוני אחוזים שהכוונות שלך טהורות בלבד.
    עדיין - אין אפשרות כלשהי לכתוב או לומר את מקום המצאם. מקווה שבקרוב יתחילו לזוז דברים בעניין זה.
    שרון.
  • שרון! אני שמחה שאת מעורבת ותודה על ההבהרות
  • נגה - מה פתאום??? המטרה היא לא אכזריות לשמה בעניין הילדים... (הם ביחד. למעט במקרים נדירים מאד מאד - לא מפרידים אחים)
    אוריתי - אני מבינה מאד את מה שאת כותבת. זה באמת, בקלות - יכול להיראות כך.
    קחי את מה שכתבתי, והביני מזה את מה שאת רוצה: "אופציית הוצאת ילדים מהבית שמורה אך ורק למצב של קיום איום קשה ומיידי לשלומם ובטחונם (הפיזי ו/או הנפשי) של הילדים בסביבה הביתית בה הם נמצאים". זו (לפחות אמורה להיות) אופציית פעולה אחרונה. אני מקווה ומאמינה שידם של גורמי רווחה לא "קלה על ההדק" בהוצאת ילדים מהבית.
    ומילה אחרונה:
    אנו חיים בחברה שבה רמת האלימות והכוחנות המופעלת כלפי ילדים, גם קטנים - גם ע"י הוריהם - רק עולה וגוברת. זה קשה מנשוא ועצוב עד לא להכיל. במצב של היום - אף גורם טיפולי שאני מכירה לא מעוניין לקחת על עצמו את האחריות שלאחר מעשה, בלבוא ולהגיד: "איפה הייתי לפני שזה קרה"...
    תחשבו על זה.
    ותשלחו חיבוקים וירטואליים חמים לעדי. היא זקוקה להם.
    שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • בנות תודה רבה על הרצון לעזור אני ממש מעריכה את זה
  • היי מאמי רק היום שמעתי על הסיפור הכואב הזה.. אין לי מילים לנחם אותך נשמה,אני רק יגיד לך דבר אחד ותזכרי אותו לעולםםםםםםםםם לעולם על תרימי ידיים ואת תוכלי להחזיר את ילדייך לבית..יש לי חברה שילדה את הבן הראשון שלה (אין לו אבא) בגיל 16 ולכחו לה אותו למשפחה אומנת שהוא היה בן שנה רק,הבכורה היית שבורה לחלוטין (לכחו אותו כי אין לה בית אין לה משפחה תומכת,אין עבודה,והיא היית מסתובבת הרבה עם בדואים) אבל ניראה לך שהיא וויתרה על דם מדמה? זה לכח לה זמן אומנם, והיו גם מקרים שבביקורים היא היית חוטפת את הילד ונענשה על כך כמובן אבל לבסוף היא הצליחה והחזירו לה את הילד שהוא היה כבר בן 4...היום יש לה עוד תינוקת בת שנה וחצי כבר והכול בסדר אצלהם (ככל הידוע לי)..פשוט כחי את עצמך בידיים ,תראי לכולם שאת לא איזה פסיכית שמסוגלת לפגוע לרעה בילדייך ואת תראי הם יחזרו אלייך נשמה..שולחת לך מכאן חיבוק ענק ואת מוזמנת לפטפט איתי גם בפייס (בדיוק היום ביקשתי חברות ממך שם ואישרת)...

• וואיייייייי איזה יופי!!!!
    אני ממש שמחה לשמוע
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה
  • איזה יופי!!!!
  • עדידוש!!

יורדות לי דמעות מאושר!! אני כ"כ שמחה שאתם הולכים לראות אותם מחר!
    אני בטוחה שהם יחזרו אליכם כמה שיותר מהר

• עדידה
  • עדי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני שמחה לקרוא שאת יותר אופטימית ושתראי את הילדים מחר
    עצוב לי מה שקרה לך, מאז שכתבת את ההודעה שלך אתמול אני חושבת עלייך כל הזמן.
    אני מאחלת לך רק טוב, הלוואי שתהיה לך סוף סוף נחת
  • שרון שמש, תודה
  • תודה

• עדידה
  • בטח שאנחנו לא מכירות את עומק הסיפור אבל בנות, בנינו, כמה פעמים הודעות של עדי השאירו אותנו ב
  • קרן - תודה.
    "ואהבת לרעך כמוך" - זה הציווי. וזהו כל הסיפור.
    אבל שוב תודה.
    עדי - אני ממתינה . קריס' - צרי קשר

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • קריס, בדיוק חשבתי על מה שאת אמרת.....

עדי יקירתי, יצא לנו להיפגש לו פעם אחת, ואת מקסימה אמיתית, אמא אוהבת ומסורה. תטפלי בעצמך, כמו שצריך. תדאגי לבריאותך ובקרוב נשמע ממך שילדייך חזרו לסביבתם המוכרת.
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה