ביוץ או הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מקסימות וחזקות שכמותכן... בשורות טובות...
7 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לצערי אני לא כ"כ מבינה בבדיקות הביוץ , אבל הבנתי שאפשר לעשות בדיקת אולטרסאונד ולגלות מתי הביוץ.
    תתייעצי עם רופא הנשים שלך.
    בהצלחה, תחזרי לעדכן
  • בוקר טוב.
    בדיקות ביוץ אינן מזהות הריון הן בודקות הורמונים שונים לגמרי אך מה שאת רואה במקלון הנו ביוץ לגמרי גם אם הוא מאוחר ממה שאת רגילה. לי יש ביוץ ביום ה24 למחזור!! שזה מאוחר בטירוף! רק שעליתי על זה נכנסתי ישר להריון.
    יאללה ישר לעבודה לפחות 4 ימים רצוף כדי לכסות את כל הימים!!
    בהצלחה
  • סיפור חיינו: מתי הביוץ???
  • דווקא בדיקות ביוץ יכולות לזהות הריון!
    את ההריון שלי זיהיתי ע"י בדיקת ביוץ.
    אם זיהית ביוץ החודש ולקראת קבלת המחזור הערכה מזהה לך שוב ביוץ ברור (2 פסים שווים בחוזקם או אפילו שפס הבדיקה כהה מפס הבקרה) זה יכול לרמז על הריון.

המולקולות של הורמון ההריון מאוד מאוד דומות למולקולות של הורמון הביוץ ולכן ערכת הביוץ יכולה להראות תוצאה חיובית אם יש הריון.
    כמובן שהשיטה הזו לא מומלצת ולא אמינה במאה אחוז...

השאלה היא אם כבר בייצת החודש וזו הפעם השנייה שהמקלון מראה ביוץ?
    מתי היה הביוץ אם זיהית אותו....?

All you need is love....
  • דווקא החודש לא בדקתי, אבל בחודש שעבר הייתי במעקב זקיקים והביוץ היה ביום ה-17 ובחודשים קודמים לפי ערכת ביוץ בייצתי ביום ה16/17.. הביוץ שלי דיי סדיר כמו המחזור 33/34 ימים.

ופתאום ביום ה-26 עשיתי בדיקת ביוץ (מקלונים) ויצא לי פס ביקורת כהה ופס לידו טיפה יותר בהיר.

אני כבר מבולבלת.. נחכה ונראה עוד שבוע..

בנתיים נכייף בשורות טובות...
  • עדיף לחכות מותק,
    אם הערכה מזהה הריוןהיא מזהה ממש יומיים לפני תאריך קבלת המחזור...ופס הבדיקה והביקורת זהים או אף פס הבדיקה כהה מהביקורת וכמובן שכאשר בדיקת הביוץ מזהה הריון גם הבדיקת הריון עצמה מזהה כבר.

תחכי עוד קצת....

All you need is love....
  • כן, צודקת בשורות טובות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה