האם זה מוכר למישהי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, אני חדשה בפורום ויש לי שאלה ..;)
    היה לי איחור בווסת כשישה ימים עשיתי בדיקת דם ביום השני לאיחור ויצא בטא נמוך מ2.
    לאחר 4 ימים הופיעו דימומים נכון יותר הכתמה חומה- וסליחה על התיאור מה שממש לא מאפיין את הווסת שלי האופן רגיל מה גם שהיא בדרך כלל לא מאחרת לבוא. האם עדיין ישנו סיכוי להריון??? אשמח לתגובות האם זה נשמע מוכר....? מקווה שעוד יש סיכוי ושמדובר בהשרשה;)

שיהיה לנו יום קסום!!!!:)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני חוויתי בדיוק את אותו הדבר חודש שעבר, איחור במחזור, בדיקה ביתית שלילית וגם בדיקת דם שלילית... כשבועיים אח"כ, אחרי הכתמים החומים הגיעו האדומים...

מתי היה הביוץ שלך?
  • אני חווה את זה עכשיו. בהריון הקודם גם קרה לי הפרשות חומות. יש סיכוי שאת בהריון אבל תעשי שוב בדיקת דם... יכול להיות בגלל ביוץ מאוחר הקליטה היתה מאוחרת ובגלל זה לא היתה תשובה חיובית בבדיקת הדם.

בהצלחה ותעדכני
  • היי בנות תודה רבה על התגובות המהירות אני ממש מקווהשבכל זאת תצא תשובה חיובית...
    בקשר לביוץ- אני לא יודעת במדוייק כי לא עשיתי בדיקה אבל הוסת האחרונה הייתה ב9-12 לפי החישובים הוא אמור היה להיות ב25 בערך אז באמת בימים הסובבים אותו אבל גם אח"כ:) אז אם באמת הביוץ יצא מאוחר שהבנתי שיש נשים שהוא מגיע ממש לקראת הווסת דווקא אז אולי באמת עוד יש סיכוי - אעדכן כך או כך .. מקווה שכך:....
    תודה בנות ושיהיה בהצלחה גם לכן!!!!!

• יאלה, לעבודה:-)
    בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות
  • בוקר טוב לך חמודה.
    בדר"כ בדיקת דם היא מאוד מהימנה גם 4 ימים לאיחור במחזור אך אם את רוצה את יכולה לנסות שוב אבל תחכי עוד קצת כי אולי לא חישבת נכון את הביוץ ובעצם האיחור אינו איחור עדיין...
    לי היו מחזורים מאוד לא סדירים והביוץ הופיע לי ביום ה24 למחזור!!! כך שהיה לי מאוד קשה לבדוק מתי האיחור הממשי ולכן צריך הרבה סבלנות ותקווה ולעשות בעוד שבוע שוב!
    מחזיקה לך אצבעות
  • תודה רבה!!!

אם לא אז... חודש הבא בע"ה

נטורופתית N.D ומטפלת ברפואה סינית C.A
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה