היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו זוג בגיל 30... ילדתי לפני 9 חודשים בערך ומזה חצי שנה בערך אנחנו מנסים להיכנס שוב להריון אך ללא הצלחה... אנו מאוד רוצים הריון שני בגלל הגיל(:- בהריון הראשון נקלטתי מהר מאוד וללא כל בעיות, היה לי מהלך הריון תקין ולידה רגילה. לפני ההריון סבלתי הרבה מדלקות בשתן ודלקות בנרתיק. האם לדעתכן אני זקוקה לטיפול רפואי או שזה פשוט לחץ נפשי וכדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי ?
5 תגובות
עמוד 1
קודם כל בהצלחה..... דבר שני - אתם רק בני 30 - למה למהר? אני בת 31 ומנסה הריון שני עכשיו. יש לי בן בן שנתיים. בהריון איתו נקלטתי מהר ועכשיו לוקח לי כבר 7 חודשים ניסיונות ללא הצלחה....
בכל אופן - הלחץ יכול מאוד להשפיע על הגוף.....
בהצלחה
זה גם בגלל הגיל וגם תמיד רצינו שיהיו לנו כמה ילדים עם הפרשי גיל קטנים בינהם...
אני לא יודעת מה לעשות האם כדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי בגלל לחץ נפשי...
תודה גם לכם
תנסי יוגה או מדיטציה תנסי להרגיע את עצמך טיפול פסיכולוגי? - זה עד כדי כך חמור?
בהצלחה
את יודעת שאת המצב הזה את חושבת על הגרוע.... לא חשבתי על יוגה , מדיצטיה.. אני אבדוק עכשיו תודה