אשמח לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אשמח לעצה ממי שמנוסה בעניין....
    ב8 חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להריון (מאז ההפלה)
    אני פשוט כל הזמן חושבת רק על זה, זה מאוד קשה לתפקד ככה
    ובכלל לשמור על אופטימיות, כמה שאני מנסה זה נראה כמו נצח
    הזמן לא זז, ושהוא כבר סוף סוף זז, אני שוב מקבלת מחזור

אני ממש מיואשת...
    כמה ניסיתי לעבוד על עצמי להיות רגועה, שלווה שמחה
    להנות כן ממה שיש לי
    אבל בסופו של דבר שהדבר היחידי שאני רוצה זה תינוק, ואני מרגישה שכל דבר שאני עושה כרגע בחיים זה "סתם על הדרך" , זה ממש קשה.

שלא לדבר שמסביבי כולן בהריון או עם תינוקות, וכן באמת שאני מפרגנת ולא צרת עין
    רוצה שכולן יכנסו להריון תקין ובריא
    אבל גם אני רוצה בשבילי....ומשום מה אני מרגישה שרק אלי זה לא מגיע...
    וממש קשה לי....

תודה לכל מי שקראה את הכל
    אשמח לעצות, מכאלה שניסו תקופה ארוכה, וגם מכאלה שלא...

תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת המון חיבוקים
    רק להירגע ואם לא עוזר אולי תתייעצי עם רופא או מומחה....

תחזיקי מעמד

• קודם כל קבלי

• כאחת שחיכתה לילד הראשון שלה שנתיים בערך אני יכולה להגיד לך שסבלנותורוגע זה הכי חשוב
    תנסי להיות כמה שיותר רגועה, אני לא אגיד לך לא לחשוב על זה כי זה בלתי אפשרי.
    אני כל הזמן חשבתי לעצמי על הילד שיהיה לי ועל הגוף שלי על איך אני מכינה את הגוף שלי ואיך אני מרגיעה את עצמי.
    ניסיתי לא להלחיץ את עצמי יותר מידי
    וידעתי בלב שלי שזה יבוא אולי קצת מאוחר אבל ידעתי שזה יגיע, לא היה לי ספק
    ותדעי לך שדווקא בחודש שלא עשיתי טיפולים נקלטתי כי הייתי בטוחה שאין שום סיכוי שאכנס החודש אז הייתי רגועה ו"התאמנתי" הרבה עם הבעלול.. חח
  • תודה לכולן אתן מקסימות

אני אנסה כמה שיותר להרגע למרות שזה באמת לא קל לי...כי אני מרגישה את השעון הביולוגי מתקתק בחוזקה עם כל חודש שעובר ואין הריון....

התחלתי גם טיפולים של דיקור סיני, זה מאוד הרגיע אותי ומי יודע אולי זה גם יעזור להביא את ההריון המיוחל

soshi את ממש מקסימה, תודה על העצות , אני מחזיקה לך אצבעות שלא תקבלי מחזור ב9 חודשים הקרובים

making baby no.2 תודה , אני ממש מעריצה נשים כמוך שחיכו כל כך הרבה זמן בסבלנות לבייבי...

בקיצור הלוואי וכולנו נקלט במהרה...
    תודה על התמיכה
  • מאמייייי אני כל כך מבינה אותך
    להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם
    ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)

• תודה מתוקה
    כמו שאומרים מהפה שלך לאלוהים

דווקא בכל התקופה הארוכה הזאת שאנחנו מנסים התקרבתי לדת , יותר ממה שהייתי אי פעם...
    התחלתי להדליק נרות שבת בקביעות, ואפילו התחלתי ללכת למקווה.
    למזלי יש לי בעל שתומך ומבין, ולמרות שהוא לא הכי מאמין אבל מכבד אותי ואת מה שעושה לי טוב...

הלוואי והייתי יודעת באמת איך "לשחרר" ולזרום עם החיים עד שזה יגיע...זה לא האופי שלי גם לא בדברים אחרים, אז בטח לא בדבר כזה שאני מייחלת אליו וחולמת עליו כל רגע נתון.
    וגם הגיל מלחיץ אותי, אני מרגישה איך השעון הביולוגי מתקתק...וכמובן שאני רוצה יותר מילד אחד אפילו יותר משניים...
    בקיצור באמת כל מה שנותר לי זה לקחת נשימה עמוקה ולקוות לטוב

הלוואי והייתי יכולה לקחת חופש של איזה חודש...להתנתק מהכל אני בטוחה שזה היה עוזר...

בכל אופן תודה...אנסה לאמץ את העצות שלכם...ולנסות להרגע כמה שיותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה