גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם לקחתי המון שנים זה יקשה על הכניסה להריון?
    אני מישתדלת לא לחשוב על זה אבל לא מובן לי מתי לנסות להיכנס להריון כי כל פעם קיבלתי בתאריך אחר ואנחנו מנסים רק חודשים אבל אם אני לא יודעת מתי הימים הבטוחים אז זה קצת קשה לקלוע
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אורית...
    תראי אחרי גלולות לוקח לגוף קצת זמן "לסדר" את עצמו , הן מבחינת המחזור והן מבחינת ההורמונים לכן לא תמיד נכנסים להריון לאחר שמפסיקים...
    אין קשר במשך הזמן שלקחת גלולות לקושי להיכנס להריון....
    כל אחת והגוף שלה...את יכולה לעקוב אחרי המחזור- אם הפך לסדיר זה אומר שהגוף כבר התאזן...
    זה שעד עכשיו המחזור לא סדיר זה שכיח וזה קורה לרוב הנשים שמפסיקות גלולות זה יקשה עלייך לזהות את הביות שתמיד יגיע 14 יום לפני קבלת הווסת.
    אך אם המחזור לא סדיר עדיף לזהות ביוץ ע"י ערכות ביוץ, מדידת חום, זיהוי הפרשות וכו'...

בהצלחה!!!

All you need is love....
  • לא אומר כלום, אני לקחתי גלולות מאז שאני זוכרת את עצמי עד גיל 28 וחצי משהו כזה.
    כשהפסקתי אחרי חודשיים וחצי הייתי בהריון עם הילדוד שלי (הכי מתוק בעולם)...

זה לאו דווקא אומר שאם לקחת גלולות המון שנים יהיה לך קשה להיכנס להריון.

עכשיו למשל למרות שלא לקחתי המון זמן קשה לי להיכנס להריון שני....

זה עניין של מזל, לחצים ומעקב...

בהצלחה
  • אני לקחתי גם המון שנים גלולות, ונכנסתי להריון ישר אחרי שהפסקתי (ההריון נפל בשבוע 5) אבל זה קשור...

לרוב אם המחזור היה סדיר לפני הגלולות, סביר להניח שיהיה סדיר גם אחרי
  • איך עושים חישובים בדיוק מתי ימי הביוץ כדי לנסות להיכנס להריון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה