המקור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואוו, איזה כתבה מרגשת
    לא הפסקתי לבכות כל הכתבה,
    מדובר בכתבה על הפגיות בארץ, ממש כואב הלב שזה המצב...
    ממש חוצפה מבתי החולים להשקיע את הכסף שהם מקבלים
    מביטוח לאומי בשביל הפגים, בדברים אחרים!!!!

אני פשוט לא נרגעת מזה...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
3 תגובות
עמוד 1
  • לא ראיתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ערוץ 10 בתוכנית המקור
    הקלטתי, אני אראה היום.....
  • ראיתי עכשיו.
    העיף אותי ארבע שנים אחורה.
    לא קל להיות תינוק בפגיה, לא קל להיות הורה לתינוק בפגייה, ותכלס - הכי קשה להיות איש צוות בפגייה.
    תשמעו - הם נותנים את הנשמה, את הלב, עם כל הקושי וכל החוסר בכ"א - הם עושים עבודה קשה, עבודת קודש.

בארץ יש מחסור עצום גם ברופאים, גם במיטות אשפוז, יש תקנים - אבל אין מי שימלא אותם, זה לא שלא רוצים למלא אותם..... כך גם במקצועות רפואה נוספים.... זה עצוב.... מצד שני - מנהל הפגייה ע"מ לגמור את החודש הולך אחרי יום עבודה מתיש לעבוד גם בקופ"ח.... הזוי לגמרי, אבל כך רוב הרופאים, מסיימים בבי"ח וממשיכים את היום... והם באמת מקבלים שכר לא הוגן על השעות, על ההשכלה, על הידע שצברו, על הניסיון, חבל מאוד שכך ברפואה, כך בחינוך, כך ברווחה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה