:-( אוףףףףף כמה הקטנה יכולה לספוג? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן מבינות מן הכותרת הניתוח לא הצליח דנדוש צריכה ניתוח נוסף בדרכי הדמעות לא מחכה לרופאים שלה מאיכילוב מחר על הבוקר אני קובעת לה באסותא אצל דר' שלו הוא רופא מדהים הוא איבחן אותה לראשונה בעבר. נתן מיכתב למעון גם שאם יש דלקות ביינתיים זה לא מדבק ואין סיבה שלא יקבלו אותה
    קודם היום גם ביררתי עליו עם מטופלים שם כולם הורים לילדים וכולם מאוד מרוצים מהטיפול שלו הוא חייך הרבה לדנדוש הסביר לי איך לנקות לה את העיניים בצורה הכי טובה וזהו בסוף החודש יש גם ביקורת באיכילוב
    אין לי כבר כוחות לעוד ניתוח אין לי עוד כוחות לראות אותה בוכה בהרדמות ואחרי
    הפעם בניתוח זה החדרת צינורית סיליקון לחצי שנה
    אחרי חצי שנה מוציאים את הצינורית ואז לוקחים עוד 3 חודשים קדימה לראות אם הצליח
    השיטה שרציתי עולה כמה מאות אלפים ואין לי את התקציב לזה וזה לא מסובסד ע"י הקופה

10 תגובות
עמוד 1
  • רפואה שלמה
    חיבוקים והמון כוחות.....

• צר לי לשמוע
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה וכמה היא מבינה ובוגרת מזה לצערי

• אוי... כואב הלב... שולחת לך הרבה
  • צר לי לשמוע

• מסכנה קטנה.
    רפואה שלמה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה מתברר רק אחר הצהריים אפשר לקבוע תור
    ומקווה שכבר בפברואר יהיה הניתוח ולא נצטרך לחכות הרבה

• רפואה שלמה
  • תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה