הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנתי שכדאי לעשות חודש הפסקה בין טיפולים של הזרעה+הורמונים. האם זה נכון?
    אני חושבת לנסות החודש הזרעה על בסיס טבעי - לנסות לעקוב אולי במקרה אני אבייץ... מה הסיכויים של הזרעה כזו?
6 תגובות
עמוד 1
  • הי

את האמת, אני בעצמי לא יודעת על התהליך הזה...אני חדשה בעניין. אבל נראה לי שאם שהסיכויים להזרעה עם טיפול הומונלי הם יותר גדולים מאשר בלי הורמונים. לפי מה שהבנתי, כשנותנים הורמונים, אז מספר ביציות מבשילות, ואז הסיכוי גדל, ואילו כשיש ביוץ טבעי, אז רק ביצית אחת מבשילה. אני, הייתי מעדיפה בפעם הראשונה לעשות בלי הורמונים, זה נראה לי הכי בריא...

מה הרופא שלך ממליץ?
  • הי

את האמת, אני בעצמי לא יודעת על התהליך הזה...אני חדשה בעניין. אבל נראה לי שאם שהסיכויים להזרעה עם טיפול הומונלי הם יותר גדולים מאשר בלי הורמונים. לפי מה שהבנתי, כשנותנים הורמונים, אז מספר ביציות מבשילות, ואז הסיכוי גדל, ואילו כשיש ביוץ טבעי, אז רק ביצית אחת מבשילה. אני, הייתי מעדיפה בפעם הראשונה לעשות בלי הורמונים, זה נראה לי הכי בריא...

מה הרופא שלך ממליץ?
  • לא שמעתי על הפסקה בין טיפולים, אני חושבת שרוב הרופאים עושים 6 הזרעות ברצף (6 חוד') ואם לא מצליח, עוברים ל IVF
    זה תלוי אם בכלל יש לך סיכוי לביוץ טבעי, וכמה את ממהרת (נניח לבחורה בת 35 אין זמן כמו לבחורה בת 25...)
    בהצלחה
  • היי.

כאשר התחלת בטיפול הזרעה גם אם ניכשל אל תפסיקי תמשיכי כבר במחזור הבא כי נישאר לך עוד הורמונים מפעם קודמת ויש סיכוי.
    לפני חודשים עברתי הזרעה כמובן שניכשלה.במחזור השני התחלתי בטיפול חדש שהיה החודש הזה וזה היה טיפול מנצח.יום שלישי לפני יומים התבשרתי כי אני בהריון בה".

אני מפזרת עליכן כולכן את האבקה בתקוה שתתבשרו בהריון.

אל לשכוח.הכל מסדרים משמים קבלתי על עצמי כמה דברים בענין הדת למרות שהטיפול השני לא צלח המשכתי.ובקשתי דבר אחד מבורא עולם.
    תשמח אותי בהריון יום אחרי יש לי יום הולדת אני מבקשת ממך מתנה וקבלתי את המתנה.

תפתחו לי כחודו של מחט והפתח לכם עולם ומלואו. בהצלחה.כל דבר בעיתו אל יאוש.
  • תודה!
    הנסיכה, ריגשת אותי מאוד, אני כל כך שמחה בשבילך!!
    אוספת אבקה כמה שרק אפשר...
    אפשר לשאול עם איזה טיפול עשית את 2 ההזרעות?

לגבי הדת, קיבלתי על עצמי כמה דברים כשהתחתנתי, הבעיה היא, שאני לא מרגישה התקדמות, הכל לוקח נורא הרבה זמן, ואני כבר בת 35...
    שיהיה לך הריון תקין ומצ'עמם... אה, ומזל טוב כמובן!! פעמיים!!
  • היי.
    טיפול ראשון הייתי עם גונל אף 75 אם אני לא טועה 7 או6 ימים אחכ" 4 ימי טיפול בצטרוטייד זריקה כואבת.יומים לפני הזרעה 2 אוביטרל אך הטיפול ניכשל.המחזור שבא אחרי היה קשה.במחזור שקבלתי אחרי ההזרעה הראשונה ביום השני למחזור התחלתי שוב גונל במינון 112 6 ימים למחרת ביצעתי אולט מעכב זקיקים היה זקיק 17 באותו יום הזרקתי 2 אוביטרל ואחרי יומים הזרעה כמובן אחרי ההזרעה התחלתי טיפול תומך אנדומטרין כדור בוקר וערב כאשר התבשרתי השבוע על ההריון המשכתי עם אותם כדורים רק שהפעם 2 בבוקר 2 בערב.

ועוד עידוד אליך מתוקה אני בדיוק היום בת 38 אז אל דאגה.
    כל דבר שבא בקלות הולך בקלות אז שיהיה לך המון בהצלחה.

עצה לי אליך מנסיוני תשתחררי קצת מהפורום זה עוזר אני השתחררתי לחודש קצת יותר זו היתה עצה ממשהי מהפורום הזה זה עוזר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה