היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו שאתן יודעות ביום ראשון לניצן היה התקף של פירכוסי חום. מאז אני לא מצליחה להרגע, היום הוא חזר לגן (בעידוד הרופאה) ואני חזרתי לעבוד, אני לא מצליחה להתרכז, או לתפקד, אני בלחץ נוראי - מה יהיה אם זה יקרה לו בגן? למרות שהם מעודכנות, ויש להם לחצן מצוקה, והם מכירות את התופעה... יש לי ממש מועקה, בכל פעם שאני עוצמת עיניים אני רואה את התמונה של ניצן שוכב על המיטה, כחול, לא נושם, עינים מגולגלות למעלה..
13 תגובות
עמוד 1
מאמי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ואהוו באמת קשה אני גם לא מתפקדת שהילדים חולים, אני ממש מבינה אותך אם זה יעזור קבלי
אוי הדסי
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
טוב, אז אם ישנת אני יכולה להעביר אלייך ילדה אחת ללילה?
אוי מאמי...לא נעים אולי זה ירגיע אותך קצת...
האם התקפים אלה מסוכנים? למרות שההורים עלולים להיבהל מהופעת ההתקף, רוב התקפי הפרכוסים אינם מסוכנים. במהלך ההתקף יש סיכוי קטן שהילד יפגע מנפילה או מחנק של אוכל או רוק שנמצאים בפיו. על ידי שימוש באמצעי עזרה ראשונה מתאימים ניתן למנוע סיכונים אלה. (הסבר בהמשך). אין כל הוכחות לכך שהתקפי פרכוסים גורמים לנזק מוחי. מחקרים נרחבים מוכיחים שילדים שסבלו מהתקפי פרכוסים בילדותם מגיעים להישגים רגילים בבית הספר ומבצעים מטלות אינטלקטואליות ומבדקים שונים כמו הילדים שלא עברו התקפים בילדותם המוקדמת. אפילו במקרים נדירים ביותר של התקפים שנמשכים מעל לשעה, נצפתה החלמה מלאה ולא נצפה כל נזק
איזה חוויה קשה זה לראות את האדם היקר לנו מכול במצב של חוסר אונים אני מבינה אותך מקרוב עברתי את זה עם אבא שלי המצב לראות את התמונה הזאת קשה להוציא מראש ... עברתי את הימים האלה את רק סוגרת את העינים ושוב ושוב רואים את אותה תמונה חולפת בעיניים הכי חשוב שתחשבי חיובי תשדרי חיובי את חייבת את זה למשפחה לך לילדים ולבעלך את חייבת להיות חזקה ולאגור כוחות אם תרצי לדבר את יכולה לפנות אלי בפייסבוק שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי