שאלה חדשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    גם אני סובלת משחלות פוליצסטיות ומנסה כרגע להכנס להריון.
    הפסקתי לקחת גלולות בסוף אוקטובר וקיבלתי מחזור אחרי 41 יום ב-6/12.
    מאז ועד היום לא קיבלתי מחזור. לפני כמה ימים עשיתי בדיקת הריון אך לצערי היא יצאה שלילית..... עכשיו אני לא כל כך יודעת מה לעשות? האם לתת לזה עוד זמן ולהמשיך לנסות באופן טבעי או שאולי כדי לפנות לטיפול כלשהו? אני יודעת שרק התחלנו ושהדבר החשוב ביותר זה להרגע אך אני לא מפסיקה לחשוב על זה....
    בנוסף רציתי לשאול אם אתן יודעות האם אוכל להכנס להריון למרות שלא קיבלתי מחזור החודש?
    בברכת סוף שבוע נפלא לכולן,
    אני
2 תגובות
עמוד 1

• היי
    אני גם פוליציסטית
  • נראה לי סיכויים מאוד נמוכים...........אני לא מקבלת מחזור וכנראה שאין לי ביוץ בכלל....אני כרגע בחודש מנוחה כתוצאה מהטיפול בגלל שהיה לי גירוי יתר ואני כל הזמן בודקת עם מקלוני ביוץ ואין שום סימן לביוץ.
    את מפתיעה אותי שאת אומרת שמישהי שלא קבלה מחזור אותו חודש נקלטה להריון,אבל יש ניסים לפעמים.........אני גם מקווה לנס למרות שהסיכוי נמוך ואין מנוס מטיפולים וזריקות לצערי הרב

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה