שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמרתי לכן שהתחיל לי המחזור ולא הצלחתי להיכנס להריון.
    שמתי לב שביומיים האחרון יש לי דימום של כמה טיפות רק כשאני מתאמצת בשירותים ... במהלך היום אין דימום אלא הפרשה חומה קטנה....

מה זה יכול להיות. כמעט בטוח שלא המחזור כי המחזור שלי הוא לא ככה אף פעם מאז גיל 12 ואני כבר בת 31.

ייעוץ? תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • האמת מהניסיון המועט שיש לי, אם זה לא מתקדם למחזור זה נשמע כמו התחלה של הריון
    עשית בדיקת דם?

בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות שזה אכן הריון

תעדכני מה קורה איתך
  • עשיתי בדיקה בייתי ביום החמישי לאיחור ויצא שלילי.
    יש דימום אדום אחרי מאמץ בשירותים. מה זה אומר?
    כל שאר היום מלווה בהפרשות חלשות חומות... כאילו כשפצע מתרפא והדימום נחלש והופך כהה יותר.

• בוקר טוב יקירה.
    בדיקה ביתית חמישה ימים לאחר האיחור במחזור נראית לי מאוד מהימנה אך עם זאת אם את מתלבטת והמחזור אינו מתפתח את יכולה תמיד לעשות ביום ראשון בדיקת דם.
    חשוב לי לומר שמה שהתרגלת עד היום יכול להשתנות בעקבות הגיל, הפסקת גלולות, לחץ נפשי שאת נמצאת בו...
    גם לי היה מחזור אחד שהיה חלש מאוד כפי שאת מתארת והוא עדיין היה מחזור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה